Skoro chcesz na tym obrabiać samą piankę to nie ma nad czym dyskutowaćMalaxis pisze:Po zacementowaniu będzie cała maszyna będzie ważyć koło tonę.
Frezarka 1650/650/250
-
skrzat
- Specjalista poziom 3 (min. 600)

- Posty w temacie: 6
Choć nie jestem detektywem, zawsze znajdę budkę z piwem!
Tagi:
-
IMPULS3
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 8
Nie no każdy robi jak uważa, choć z własnego doświadczenia wiem że zawsze się trafi robota poza możliwości obecnej maszyny... I aj jej nie przyjmiesz to pójdzie opinia że takich robót nie zrobisz, nawet jakbyś za jakiś czas miał coś lepszego...Malaxis pisze: Sądzisz, że aż tak bardzo źle będzie?
.
Co do betonu to się zastanawiam czy z czasem nie pojawi się od wewnątrz profilu rdza która spuchnie i podważy dokładność maszyny.
To takie moje własne wątpliwości, więc nie bierz ich jakoś tak mocno do siebie...
-
Dudi1203
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 9
Nie, poniewaz beton zabezpiecza stal przed rdzewieniem (chodzi o jakas elektroujemnosc, odczyn, jakoś tak). Ogolnie chemicy mówią ze stal w betonie nie rdzewieje no i to by sie nawet zgadzalo z praktyką, widziałeś kiedyś pordzewiale zbrojenie przy wyburzaniu budynku?IMPULS3 pisze:Co do betonu to się zastanawiam czy z czasem nie pojawi się od wewnątrz profilu rdza która spuchnie i podważy dokładność maszyny.
-
ursus_arctos
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 2