Remont WS 15
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Witam forumowiczów.
Rozważam zakup WS-15, ale zanim podejmę ostateczną decyzję potrzebuje jednej informacji - jaki jest prześwit pomiędzy kolumną a osią wrzeciona..? Niestety google nie pomaga. Z rysunków wynika, że ok 160-170 mm, ale chciałbym mieć pewność. Czy mogę prosić posiadaczy wyżej wymienionej o sprawdzenie?
Pozdrawiam,
Tomek.
Rozważam zakup WS-15, ale zanim podejmę ostateczną decyzję potrzebuje jednej informacji - jaki jest prześwit pomiędzy kolumną a osią wrzeciona..? Niestety google nie pomaga. Z rysunków wynika, że ok 160-170 mm, ale chciałbym mieć pewność. Czy mogę prosić posiadaczy wyżej wymienionej o sprawdzenie?
Pozdrawiam,
Tomek.
-
- Posty w temacie: 3
Witam posiadam do sprzedania nowe orginalne aluminiowe koła pasowe do wiertarki ws 15 jezeli jest ktos zainteresowany prosze o kontakt [email protected] Pozdrawiam
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 10
-
- Posty w temacie: 1
Jaki falownik do silnika 3-fazowego? jaki to koszt? i czy ktoś może zrobić zdjęcie klina tulei (umieszczony centralnie z przodu wiertarki) bo u mnie jakiś taki pokiereszowany i mam luz na tulei właśnie. Po wyjęciu klina luz jest taki jak z klinem.tomek_skocz pisze:Stopniowane koła pasowe przy WS to przeżytek - lepiej zainwestować w falownik
Marek