Nie ma źle idzie to przerobić – wystarczy dowiercić jeden otwór....gmaro pisze:no cóż dałem po 3 szt ... i trzyma
Frezarka...od projektu do realizacji....
-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 201
- Kontakt:
jak dowiercę to będę miał 4 sztuki na koło ...olo_3 pisze:Nie ma źle idzie to przerobić – wystarczy dowiercić jeden otwór....
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 19
- Kontakt:
Bardzo ciekawie działa nasza poczta polska. Robaczki zostały wysłane POLECONYM i to PRIORYTETEM. Może gdybym wysłał zwykłym listem to by doszły szybciej... Nie masz w skrzynce jakiegoś avizo?
https://www.instagram.com/cncworkshop.pl/
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 6
- Kontakt:
Ostatnio słyszałem jak pani na poczcie mówiła klientce, że list zwykły+priorytet dochodzi dużo szybciej niż polecony+priorytet ze względu na to, że droga poleconego jest rejestrowana tzn. każdy urząd po drodze musi mieć zapisane, że taki list do niego trafił i z niego wyszedł i kiedy to nastąpiło.
Gdyby zamiast naklejania pięknych nalepek z "R", były specjalne koperty z kodem kreskowym do listów poleconych + automatyczny system rejestracji na każdej poczcie to takich "kwiatków" by nie było...
Gdyby zamiast naklejania pięknych nalepek z "R", były specjalne koperty z kodem kreskowym do listów poleconych + automatyczny system rejestracji na każdej poczcie to takich "kwiatków" by nie było...
-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
akurat siedzę w domu bo urlop mam teraz , może dzisiaj dojdzie list ..gaspar pisze:Nie masz w skrzynce jakiegoś avizo?
P.S A jak bym opisał co mi się przydarzyło z przesyłka kurierską to byście też zwątpili w kurierów paczka szła chyba z 3 tygodnie

[ Dodano: 2006-10-23, 16:53 ]
uff robaczki przyszły i zamontowane ... teraz tylko śruby zamocować w X i Z no i zostanie już nie wiele ..
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
Pomogłem...

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 19
- Kontakt:

Trochę to faktycznie trwało...
https://www.instagram.com/cncworkshop.pl/
-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
oś Y juz prawie gotowa
filmik pokazuje prace serwa .. dodam że śruba trapezowa Tr18x4 przełożenie 1:2 koła HTD..

- Załączniki
-
- serwo-proba1.rar
- (3.74 MiB) Pobrany 1220 razy
Pomogłem...
Pomogłem...