kurcze na tej niemieckiej stronie od śrub i stolików teowych, mają fajne elte bez falownika, ale kosztuje, może nawet bym się skusił, ale nie wysyłają już nawet do polski

Kolega zacznie od bezbolesnych rzeczy, jak przeglądanie internetu na linuxie. To takie bezbolesne początki i może jakoś pójdzie:)smouki pisze:muszę się zmobilizować i go podłapać trochę, dużo dobrego o nim się słyszy, a jednak jakaś awersja.
Trochę zmartwiła mnie ta wypowiedź. Zainwestowałem trochę w BLDC, a głównym motorem była cena/jakoś względem tego co jest dostępne na rynku i kolegi wątek...smouki pisze: mają fajne elte bez falownika
Sterowniki BLDC można budować samodzielnie jak np. tu:syntetyczny pisze:Trochę zmartwiła mnie ta wypowiedź. Zainwestowałem trochę w BLDC,
Taniej było kupić razem z silnikami. Sam tester skonstruować można sobie na ne555, bo prosty i ma mało elementów, a taki sterownik BLDC, to przy bardzo dużych silnikach za dużo problemów...Leoo pisze:Sterowniki BLDC można budować samodzielnie jak np. tu:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1912762.html