kurcze na tej niemieckiej stronie od śrub i stolików teowych, mają fajne elte bez falownika, ale kosztuje, może nawet bym się skusił, ale nie wysyłają już nawet do polski
-=Kolumnowa/sklejka/epoxy/aluminium/prow. liniowe/śr.kulowe/
-
smouki
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 336
- Kontakt:
zacharius, może i masz rację, nigdy nie byłem dobry z przekładni, na szybkiego napisałem. EMC spróbuję na pewno, pewnego dnia, linux juz na kompie siedzi, ale nie mam pojęcia o nim, muszę się zmobilizować i go podłapać trochę, dużo dobrego o nim się słyszy, a jednak jakaś awersja.
kurcze na tej niemieckiej stronie od śrub i stolików teowych, mają fajne elte bez falownika, ale kosztuje, może nawet bym się skusił, ale nie wysyłają już nawet do polski
-
syntetyczny
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 48
- Kontakt:
Kolega zacznie od bezbolesnych rzeczy, jak przeglądanie internetu na linuxie. To takie bezbolesne początki i może jakoś pójdzie:)smouki pisze:muszę się zmobilizować i go podłapać trochę, dużo dobrego o nim się słyszy, a jednak jakaś awersja.
Trochę zmartwiła mnie ta wypowiedź. Zainwestowałem trochę w BLDC, a głównym motorem była cena/jakoś względem tego co jest dostępne na rynku i kolegi wątek...smouki pisze: mają fajne elte bez falownika
-
Leoo

- Posty w temacie: 13
Sterowniki BLDC można budować samodzielnie jak np. tu:syntetyczny pisze:Trochę zmartwiła mnie ta wypowiedź. Zainwestowałem trochę w BLDC,
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1912762.html
-
syntetyczny

- Posty w temacie: 48
- Kontakt:
Taniej było kupić razem z silnikami. Sam tester skonstruować można sobie na ne555, bo prosty i ma mało elementów, a taki sterownik BLDC, to przy bardzo dużych silnikach za dużo problemów...Leoo pisze:Sterowniki BLDC można budować samodzielnie jak np. tu:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1912762.html