Lifting (reanimacja ?) TUC - 40
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 12
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 6
Do kolegi Kamar: A nakrętkę dzieloną na śrubę pociągową dałoby się tym tworzywem zregenerować? Wytrzymałoby, czy jest za miękkie tak na czuja? Mam już wytartą tak, że ma 0,3mm luzu, a jak patrzę na jej kształt, to jestem chory na samą myśl o dorabianiu
Niby ten luż nie ma znaczenia w robieniu gwintów, ale mnie wkurza 

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 98
Czasami jest tak że można kasować go przesuwając jedną z polówek. A może da się coś podfrezować i podlożyć aby się polówka przesunela.pabloid pisze:Niby ten luż nie ma znaczenia w robieniu gwintów, ale mnie wkurza
Bardzo ladnie to wygląda. Tak sobie pomyślalem że skoro teraz nie będzie skrzynki suportowej to można bylo tylko wyrównać ślizgi i pracowaloby to tak jak fabryka stworzyla.kamar pisze:Z wiadomymi kłopotami ale wylewka się zrobiła.
Trochę póżno się obudzilem z tym stwierdzeniem.

-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 255
- Kontakt:
Nie dało by się. W Koronowie wybrali już pod wylewkę lata temu, jeszcze dla poprzedniego właściciela. Jak na mój gust wybrali za dużo ,ale trudno.IMPULS3 pisze: Tak sobie pomyślalem że skoro teraz nie będzie skrzynki suportowej to można bylo tylko wyrównać ślizgi i pracowaloby to tak jak fabryka stworzyla.
Trochę póżno się obudzilem z tym stwierdzeniem.