"to wale" jak to ściągnąć bo ja mam link nieaktywnyJeśli bedziesz miał jakieś wątpliwości lub pytania to "wal śmiało"

teraz jest okey..gdybyś miał cos jeszcze w swoich zasobach to zapodaj na meila lub tu na forum:)
"to wale" jak to ściągnąć bo ja mam link nieaktywnyJeśli bedziesz miał jakieś wątpliwości lub pytania to "wal śmiało"
zastanawiam sie czy sprężyny talerzowe można zastąpić inną cylindryczną sprężyną z drutu okrągłego bo z tym nie mam problemu? to teraz trzeba tylko to narysować:) zeby w tym lub w przyszłym tygodniu już to chulało..ALZ pisze:Korpus wykonany z rury grubościennej+nakrętka+wałek i oto jest super wrzeciono.
zdecydowanie silnik indukcyjny - ja mam parę narzędzi napędzanych takimi silnikami...ALZ pisze:Wszystko jest fajne ale ten wrzask tego silnika. Czy nie lepiej zastosować silnik indukcyjny i zastosować przekładnię na pasie zębatym?
ALZ pisze:Wszystko jest fajne ale ten wrzask tego silnika. Czy nie lepiej zastosować silnik indukcyjny i zastosować przekładnię na pasie zębatym?
kiedyś naprawiałem swój "automat" - i widziałem podobny silnik...gmaro pisze:hmm Panowie ten silnik wydaje naprawde cichy i przyjemny dzwięk , jutro nagram filmik z pracy owego silniki i naprawde porównując go z elektrowrzecionami chodzi naprawde cichoALZ pisze:Wszystko jest fajne ale ten wrzask tego silnika. Czy nie lepiej zastosować silnik indukcyjny i zastosować przekładnię na pasie zębatym?