Frezarka...od projektu do realizacji....
-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 201
- Kontakt:
zapewne nie kosmiczne , jutro mam wolnę więc wszystko sobie pomierzę i przetestuje na spokojnie..termit_tm pisze:a jakie te prędkości ?
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 19
- Kontakt:
Te sprężyny na zdjęciu wyglądają jak małe śruby trapezowegmaro pisze:dodam tylko ze zastosowałem 2 nakrętki na śrubie tak jak na foto..cdn..

To na tym polega patent kasowania luzu?
Możesz coś więcej o tym napisać? U mnie już za późno na takie rozwiązania ale w przyszłości...
https://www.instagram.com/cncworkshop.pl/
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie
-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
no patentów pewnie jest mnóstwo , ja zrobiłem sobie akurat takie rozwiązanie nie wiem czy błyło w tej formie ale ważne że działa..jedno mocowanie jest na stele skręcone a drugie wystarczy lekko odkrecić siła sprężyn koryguje luz po czym skrecamy drugą obudowę nakrętki..od cała historiagaspar pisze:o na tym polega patent kasowania luzu?
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
Pomogłem...

-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
jakie cie intersują napisz na PW...może pomogę.. a swoja droga sprężyny były dobrane parami żeby był idealny docisk..candle pisze:gmaro, na bogow eternii... skad masz sprezyny??
Pomogłem...
Pomogłem...

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 5