Pomysł na konstrukje stołu
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 10
Ludzie wynajmujący obok są bardziej pomocni niż Ci którzy pilnują tego administracyjnie. Ja chodziłem już po administracjach i po lokalach. W końcu olałem te budynki i zdecydowałem się na garaż. Dużo w mojej okolicy garaży prywatnych - więc ogłoszenia i jazda w kurs.
I w końcu jest telefon. W słuchawce głos mam do wynajęcia garaż. Jestem zadowolony, lecz po krótkiej rozmowie znów załamka. Jeśli chce Pan trzymać samochód to nie ma problemu, jeśli chce Pan tam coś robić to z mojej strony też nie ma problemu, tylko jest taka sprawa.
Wcześniej wynajął synowi kolegi, który w garażu dorabiał sobie naprawami samochodów. Osiedle starych policjantów i wojskowych więc się chłopakiem stare pierdziele co nie mają nic do roboty popołudniami zainteresowali. Najpierw były najścia, potem groźby a na końcu donos do urzędu skarbowego. Chłopak walczył z dziadkami 2 miesiące i zmienił lokalizację.
Odpadłem, szukam dalej, na szczęście jest trochę innych kompleksów gdZie PO rozmowie z właścicielami - problemów niema. Więc czekam i szukam nadal.
maciek
I w końcu jest telefon. W słuchawce głos mam do wynajęcia garaż. Jestem zadowolony, lecz po krótkiej rozmowie znów załamka. Jeśli chce Pan trzymać samochód to nie ma problemu, jeśli chce Pan tam coś robić to z mojej strony też nie ma problemu, tylko jest taka sprawa.
Wcześniej wynajął synowi kolegi, który w garażu dorabiał sobie naprawami samochodów. Osiedle starych policjantów i wojskowych więc się chłopakiem stare pierdziele co nie mają nic do roboty popołudniami zainteresowali. Najpierw były najścia, potem groźby a na końcu donos do urzędu skarbowego. Chłopak walczył z dziadkami 2 miesiące i zmienił lokalizację.
Odpadłem, szukam dalej, na szczęście jest trochę innych kompleksów gdZie PO rozmowie z właścicielami - problemów niema. Więc czekam i szukam nadal.
maciek
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
Chodzi o to, że wypowiedź :kamar pisze:Może mi ktoś wytłumaczyś o co chodzi ?jacek-1210 pisze:Ja tylko próbuję udowodnić pewną tezę - proszę mi nie dokuczać !Tutaj są sami profesjonaliści, chciałem zrobić wątek również dla kompletnych laików którzy chcą spróbować tematu, takich którzy ani me ani be, a dużo lubią robić sami - nie sądziłem że to będzie aż tak odbiegało od idei tego forum
Pozdrawiam
zrozumiałem że to o mnie i moim wątkuAle KAMAR to nie jest temat o wierceniu ok nie czepiajmy się słówek bo z tego forum stanie się to co robi jeden z nowych jego członków nie ważne kto![]()