Panie "pitsa"
W tym miejscu pragnę uzupełnić Pańską myśl, dodając za John'em Steinbeck'em, że: "ostatnim złym nawykiem, jakiego człowiek się wyzbywa, jest udzielanie rad". Ale problemem tego forum nie jest Pan. Problemem tego forum jest Pan Kimla, którego życzeniem jest polowanie właśnie na tym forum na klienta. Zaś prawdziwym nieszczęściem jest administrowanie tym forum przez Pana Kimlę.
[ Dodano: 2011-04-07, 23:17 ]
Panie "pitsa"
Pan Kimla przez 2 lata stosował metodę bezkrytycznej obrony własnego "image". "Tylko mali ludzie boją się o swój prestiż, wielcy go mają", bądź - jeśli Pan woli, ujmę to nieco inaczej (w pojmowaniu Pana Kimli) - "tylko winni się tłumaczą". I przez 2 lata chłopcy " kopali sie z koniem".
[ Dodano: 2011-04-07, 23:29 ]
Panie "pitsa"
Proszę przyjąć, że u podstaw wyboru przeze mnie określonych rozwiązań i instrumentów leży tylko przekonanie o mojej służebnej roli, względem dobra wspólnego i interesu obywateli".
[ Dodano: 2011-04-07, 23:31 ]
Oświadczam, że jest mi znana treść regulaminu a zwłaszcza część, którą zacytuję:
"Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, cnc.info.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu." kon. cyt.
[ Dodano: 2011-04-07, 23:41 ]
Panie "pitsa"
Umiem rozpoznać "człowieka".
Chciałbym (mniemam, że Pan również), poznać Pana osobiście.
Przepraszam, że jestem z doskoku, ale właśnie dzisiaj i teraz, mam ożywioną dyskusję z "Maximus"-em.
Maszyna bez człowieka, to kupa bardzo drogiego żelaza