Nie,system nie wykrywa maszyny jak drukarke,bynajmniej nie Mach,co do Twojego,który dostałeś z maszynka to nie wiem.Gdybys zainstalował macha to musisz go odpowiednio skonfigurowac,odpowiednim pinom w porcie LTP przypisac odpowiednie sygnały,bartuss1 pisał Ci na ten temat.Co do szkła myślę ze jakimś rysikiem diamentowym,lub frezem delikatnie powinno iść.Majac na myśli "delikatnie"codzi mi o powierzchniowe "lizanie",a nie o głebsza grawerkę.przemo23qaz pisze:podlacze maszynke do komputera,zainstaluje program i to wystarczy zeby maszynka chodzila czy trzeba sie jeszcze cos bawic w windowsie ?system wykrywa ploter jak normalna drukarke??
pomocy!!!!!!ratunku!!!!!porady!!!!
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 19
Oko za oko,ząb za ząb,a du** za pieniądze..
-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 48
-
-
-
- Posty w temacie: 19
Ło matko jedyna,nigdy nie liczyłem.Elektrowrzeciono,około 1600,dokładnie nie pamietam.Falownik około 500.Prowadnice wałki podparte fi 20 ceny nie pamietam.Obudowy do lozysk sam robiłem.śruby trapezowe 16x4,ceny nie pamietam.sterowniki UHU3szt.ceny gotowych nie znam,sam lutowałem,a czesci to część kupiona ,reszta odzysk.Ale około 350szt.Rama stalowa sam spawałem,materiał ze skupu złomu.Przefrezowanie powierzchni 150.Tak wiec nie moge Ci dokładnie okreslic ile mnie to wyniosło.Plus łożyska liniowe,,blat ,itd.
Oko za oko,ząb za ząb,a du** za pieniądze..
-
- Posty w temacie: 10
Jest tylko czasem tak, że coś nie działa przy podłączaniu bez wyraźnej przyczyny. Mój sterownik nie gada z Machem 3 i koniec. Na Machu 2 wszystko się zrobiło prawie samo, bez kombinowania. (Alfa 3G Mixpolu)
Rada - postępuj według instrukcji którą masz, a jak nie działa to męcz producenta aż posiwieje i mu zęby wypadną od zgrzytania że ciągle dzwonisz. To jedno akurat musi, objaśnić jak się swój sprzęt w dołączonym oprogramowaniu konfiguruje.
Za te pieniądze to bym sugerował zdobyć domowy i nie dzwonić wcześniej niż o 2 w nocy...
Rada - postępuj według instrukcji którą masz, a jak nie działa to męcz producenta aż posiwieje i mu zęby wypadną od zgrzytania że ciągle dzwonisz. To jedno akurat musi, objaśnić jak się swój sprzęt w dołączonym oprogramowaniu konfiguruje.
Za te pieniądze to bym sugerował zdobyć domowy i nie dzwonić wcześniej niż o 2 w nocy...

-
zapamietamFlashEF pisze:Za te pieniądze to bym sugerował zdobyć domowy i nie dzwonić wcześniej niż o 2 w nocy...

[ Dodano: 2011-01-12, 22:30 ]
spadam spac,narka ludziska,jak wroce z pracy to dam znac co i jak z maszynką,pozdrawiam

[ Dodano: 2011-01-13, 19:13 ]
witam,ja juz jestem z maszynka w domu

[ Dodano: 2011-01-13, 20:24 ]
zlozylem ploter w pokoju i podlaczylem pod kompa ale program ktory mam obsluguje tylko win 98;/;/;/ jaki bedzie dobry program dla mnie na poczatek??
[ Dodano: 2011-01-13, 20:57 ]
włączyłem macha 2 i resetuje mi sie komputer;/ ide poszukac cos na forum na ten temat
[ Dodano: 2011-01-13, 21:04 ]
wlaczyzlem juz macha ale nie mam pojecia jak go skonfigurowac;/ jak ruszam strzalkami to slychac jak maszyna prubuje chodzic aale sie nie rusza
amator