U mnie tez bez problemu.blue_17 pisze:Wszystko jest dobrze u mnie bez problemów się pobiera
Podrawiam
Gdyby Autor lub ktos inny mial wolny kontroler to chetnie przetestuje.
Jakub
Ja! Ja!prokopcio pisze:....
CZY KTOŚ W OGÓLE TESTUJE KONTROLER Z PROGRAMEM NA TYM FORUM ? JEŚLI NIE TO NA TYM ZAKOŃCZYŁBYM TEN TEMAT ponieważ nie widzę dalszego sensu jego ciągnąć.
Sprawdzalem bez wrzeciona i odkurzacza i wszystko gralo.prokopcio pisze:Tak niestety nie jesteś pierwszą osobą która ma problem z zawieszaniem się (programu a nie kontrolera) spowodowaną najwyraźniej tym, że płyta główna natychmiast odłącza transmisję z portem usb jeśli nastąpi jej zakłócenie - np podczas załączania wrzeciona czy innego urządzenia w bezpośredniej bliskości. Ekranowanie i optoizolacja również nie pomagają. To już trzeci taki przypadek i tak jak piszesz muszę się tym zająć w pierwszej kolejności. Na razie brak mi pomysłu. Przy podpięciu do komputera "mniej wrażliwego" problem ustępuje.
A czy bez włączania odbiorników mocy działa stabilnie ?
Tak niestety nie jesteś pierwszą osobą która ma problem z zawieszaniem się (programu a nie kontrolera) spowodowaną najwyraźniej tym, że płyta główna natychmiast odłącza transmisję z portem usb jeśli nastąpi jej zakłócenie - np podczas załączania wrzeciona czy innego urządzenia w bezpośredniej bliskości. Ekranowanie i optoizolacja również nie pomagają . To już trzeci taki przypadek i tak jak piszesz muszę się tym zająć w pierwszej kolejności. Na razie brak mi pomysłu. Przy podpięciu do komputera "mniej wrażliwego" problem ustępuje.