Flow, kilka pytań.

Dyskusje dotyczące przecinarek wodnych

Autor tematu
kamiennik
Znawca tematu (min. 60)
Znawca tematu (min. 60)
Posty w temacie: 13
Posty: 96
Rejestracja: 14 sie 2012, 21:31
Lokalizacja: gdańsk

#31

Post napisał: kamiennik » 09 sty 2016, 19:26

nie chodzi mi o przeniesienie programu czy też zmianę komputera, po prostu moduł Nest się nie instaluje i nie ma żadnego śladu po nim, Path i Cut działają bez problemu, może był za dodatkową opłatą?



Tagi:


raben
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 14
Posty: 103
Rejestracja: 05 lut 2011, 20:45
Lokalizacja: Cheltenham

#32

Post napisał: raben » 09 sty 2016, 21:42

Dokladnie to mialem. I jeszcze materialow bylo o wiele mniej jak wczesniej. Nie mogles dodac swojego materialu a po pewnym czasie nawet patch sie sypal i wypluwal jakis blad. Jak chcesz to ci zrzut ekranu podesle. Ale dopiero w Poniedzialek.


Autor tematu
kamiennik
Znawca tematu (min. 60)
Znawca tematu (min. 60)
Posty w temacie: 13
Posty: 96
Rejestracja: 14 sie 2012, 21:31
Lokalizacja: gdańsk

#33

Post napisał: kamiennik » 10 sty 2016, 13:30

materiałów nie brakuje, mogę dodawać swoje itd, moduły path i cut działają w 100% poprawnie, po reinstalacji programu (ten sam komputer) także brak modułu Nest, czyli mogę wnioskować że jest dodatkową opcją za którą trzeba zapłacić. :???:
Ps program jeżeli posiadasz licencje na 1 stanowisko jest "przypisany" do komputera w moim przypadku komp od maszyny, przy nowej instalacji nie wymagany telefon do flow, musisz dzwonić gdy przenosisz soft na inny komputer.


pawlak
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 4
Rejestracja: 16 maja 2014, 13:13
Lokalizacja: polska

#34

Post napisał: pawlak » 07 kwie 2016, 17:53

Witam panowie mam takie pytanko co moze byc powodem tego ze podczas przechodzenia maszyny od wbicia do wbicia zatyka sie wezyk z garnetem i trzeba go oproznic i czasem zassie normalnie a czasem dopiero za drugim, trzecim razem od oproznienia wezyka, wezyk zmieniony, kapturek tez.

Awatar użytkownika

Piotr_W
Sympatyk forum poziom 2 (min. 35)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 35)
Posty w temacie: 2
Posty: 35
Rejestracja: 28 maja 2014, 15:08
Lokalizacja: Łódzkieee

#35

Post napisał: Piotr_W » 09 kwie 2016, 07:59

pawlak pisze:Witam panowie mam takie pytanko co moze byc powodem tego ze podczas przechodzenia maszyny od wbicia do wbicia zatyka sie wezyk z garnetem i trzeba go oproznic i czasem zassie normalnie a czasem dopiero za drugim, trzecim razem od oproznienia wezyka, wezyk zmieniony, kapturek tez.
Sprawdź wkładkę mieszacza, szczelność podajnika ścierniwa, może "lewym obiegiem" zasysa powietrze zamiast ścierniwa. Opisz dokładniej co się dzieje.


raben
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 14
Posty: 103
Rejestracja: 05 lut 2011, 20:45
Lokalizacja: Cheltenham

#36

Post napisał: raben » 08 maja 2016, 20:01

U nas bylo troche inaczej. Garnet sie sypal w dziwnych ilosciach. Gumowy zaworek sie zuzyl. on zarttka i otwiera komore z ktorej sie sypie garnet do wezyka. Jutro pykne fotke jak chcesz.

Awatar użytkownika

Piotr_W
Sympatyk forum poziom 2 (min. 35)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 35)
Posty w temacie: 2
Posty: 35
Rejestracja: 28 maja 2014, 15:08
Lokalizacja: Łódzkieee

#37

Post napisał: Piotr_W » 09 maja 2016, 10:34

raben pisze:U nas bylo troche inaczej. Garnet sie sypal w dziwnych ilosciach. Gumowy zaworek sie zuzyl. on zarttka i otwiera komore z ktorej sie sypie garnet do wezyka. Jutro pykne fotke jak chcesz.
Poproszę :wink:


raben
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 14
Posty: 103
Rejestracja: 05 lut 2011, 20:45
Lokalizacja: Cheltenham

#38

Post napisał: raben » 16 maja 2016, 17:21

Tutaj masz ta gumowa koncowke ktora dociska.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Wycinarka Wodna / Water Jet”