Flow, kilka pytań.
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 13
materiałów nie brakuje, mogę dodawać swoje itd, moduły path i cut działają w 100% poprawnie, po reinstalacji programu (ten sam komputer) także brak modułu Nest, czyli mogę wnioskować że jest dodatkową opcją za którą trzeba zapłacić. 
Ps program jeżeli posiadasz licencje na 1 stanowisko jest "przypisany" do komputera w moim przypadku komp od maszyny, przy nowej instalacji nie wymagany telefon do flow, musisz dzwonić gdy przenosisz soft na inny komputer.

Ps program jeżeli posiadasz licencje na 1 stanowisko jest "przypisany" do komputera w moim przypadku komp od maszyny, przy nowej instalacji nie wymagany telefon do flow, musisz dzwonić gdy przenosisz soft na inny komputer.
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 2
Sprawdź wkładkę mieszacza, szczelność podajnika ścierniwa, może "lewym obiegiem" zasysa powietrze zamiast ścierniwa. Opisz dokładniej co się dzieje.pawlak pisze:Witam panowie mam takie pytanko co moze byc powodem tego ze podczas przechodzenia maszyny od wbicia do wbicia zatyka sie wezyk z garnetem i trzeba go oproznic i czasem zassie normalnie a czasem dopiero za drugim, trzecim razem od oproznienia wezyka, wezyk zmieniony, kapturek tez.