Cube printer - OSTRZEŻENIE
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 7
Trzeba tylko dodać że gwarancji nie masz gdy nie używasz ich czy też przez nich zatwierdzonych materiałów eksploatacyjnych, do tego gwarancja na 90dni
Jak piszesz masz kilka drukarek to jak się w takie łajno wpakowałeś?
Ładując materiały innych firm wiedziałeś że tracisz gwarancję także przestań pitolić o wysyłkach do uk, prawnikach i innych bzdurach.
Instrukcja dostępna na głównej stronie.
Może twoja ingerencja w głowicę + te "kilka kartridży paskudnego zielonego ABS-u" uszkodziły maszynkę, nie wiem ja się nie znam.

Jak piszesz masz kilka drukarek to jak się w takie łajno wpakowałeś?
Ładując materiały innych firm wiedziałeś że tracisz gwarancję także przestań pitolić o wysyłkach do uk, prawnikach i innych bzdurach.
Instrukcja dostępna na głównej stronie.
Może twoja ingerencja w głowicę + te "kilka kartridży paskudnego zielonego ABS-u" uszkodziły maszynkę, nie wiem ja się nie znam.
-
- Posty w temacie: 8
Cóż, prymitywny człowiek spodziewa się po innych prymitywnych zachowań.laserki pisze:jego idiotyczny post to żałosna próba zemsty za to że się nie zgadzam z jego porąbanymi poglądami.
To prosty i logiczny mechanizm psychologiczny, po prostu oczekuje tego samego co sam by zrobił gdyby się znalazł w takiej sytuacji.
Dlatego kłamca spodziewa się że zostanie okłamany, oszust spodziewa się że zostanie oszukany, itd.
Burak spodziewa się że ktoś się będzie na nim mścił za odmienne poglądy w mało istotnej sprawie.
Sam by się mścił, bo to przecież obraza buraczanego honoru ...
Mnie to specjalnie nie dziwi że autor wątku nie odesłał uszkodzonej zabawki do naprawy gwarancyjnej.
Sam by przecież żadnej reklamacji nie uznał i kazał swojemu klientowi sp***dalać.
To stąd wizja włóczenia się po angielskich sądach i płacenia angielskim prawnikom ...
Oczywiście nie odsyłając niedziałającej rzeczy do naprawy traci się prawo do krytykowania wyrobu i producenta.
Sam zaczął grzebać i ma pretensje że jest zrobione inaczej niż się spodziewał, albo że producent zrobił rzecz do której ma absolutnie prawo, czyli zablokował możliwość użycia materiałów niewiadomego pochodzenia.
Zresztą to nie ważne jak idiotyczne padły zarzuty, bo ich autor nie ma prawa stawiać żadnych.
Mógł trafić jeden felerny egzemplarz na tysiąc, a producent mógł mu odesłać sprawny, to przecież możliwe.
Nie wysłał drukarki do serwisu, więc wszystko co napisał to potwarz i pomówienie.
I bezczelnie się odgraża że to nie koniec ...
Co do samej zabawki, to zajrzałem na stronę jej producenta i obejrzałem film reklamowy.
Widać na nim dzieci i ulepione zabawki, to czego do jasnej cholery spodziewać się po produkcie ?
.
-
Bardzo przepraszam, ale tego się nie dało powiedzieć inaczej.251mz pisze:tuxcnc,
Stronę wcześniej przeklinałeś , teraz znów to się powtarza.
Kiedyś już zostałeś upomniany ,że to forum a nie obora i zasady kultury osobistej obowiązują.
W związku z powyższym dostajesz ostrzeżenie.
Proszę o poprawienie swoich postów albo będę zmuszony je usunąć !
Twoja dbałość o kulturę jest po prostu irytująca.
Pierwszy raz odpowiedziałem na wpis autora wątku :
Drugi raz chodziło o właściwą ekspresję, bo przecież "kazał by sp***dalać" oznacza konkretnie to co oznacza i trudno to zastąpić innym zwrotem.laserki pisze:Taka zagrywka mnie wk...wiła.
Mnie nie bawi forum z którego wyrzucają za błędy ortograficzne, więc jak mi jeszcze raz wstawisz ostrzeżenie, to odejdę stąd bez żalu.
Czytać mogę i bez rejestracji.
.
-
nie zawsze mi język tuxcnc odpowiada, ale z jego postem zgadzam się w 100%.
"Widać na nim dzieci i ulepione zabawki, to czego do jasnej cholery spodziewać się po produkcie ?"
Tak jak już pisałem zabawka za grubszą kasę i tego producent nie ukrywa, widać po stronie i filmikach.
"Nie wysłał drukarki do serwisu, więc wszystko co napisał to potwarz i pomówienie."
To zdanie to podsumowanie tematu.
"Widać na nim dzieci i ulepione zabawki, to czego do jasnej cholery spodziewać się po produkcie ?"
Tak jak już pisałem zabawka za grubszą kasę i tego producent nie ukrywa, widać po stronie i filmikach.
"Nie wysłał drukarki do serwisu, więc wszystko co napisał to potwarz i pomówienie."
To zdanie to podsumowanie tematu.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 4
Szantaż?tuxcnc pisze:Mnie nie bawi forum z którego wyrzucają za błędy ortograficzne, więc jak mi jeszcze raz wstawisz ostrzeżenie, to odejdę stąd bez żalu.
Czytać mogę i bez rejestracji.

Za kogo Ty się uważasz?

Szanuję Cię jako osobę ale irytujące jest jak co drugi temat z "aktywną pianą" na gębie wyskakujesz na kogoś pisząc że marnuje kogoś (kogo????) czas i zawraca tyłek zadając temat z lakonicznym problemem (pewnie tylko dla Ciebie bo nie raz pokazałeś że jesteś wszechwiedzący i każdy taki ma być) tak więc część osób uroni łezkę gdy stąd sobie pójdziesz, ale większość raczej nie będzie płakała. Myślę że wiele osób, tak samo jak ja, ma po 2 latach czytania Twoich pyskówek powoli już dość tego.
Więc 251mz zrób nam tą przysługę i daj kolejne ostrzeżenie by Tuxcnc mógł spełnić swoją obietnicę.
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród. - Hipolit Cegielski
-
ja tą łezkę uronię, na forum nie jestem od dziś i toleruje innych czy też tych którzy inaczej "piszą"
tux jak czyta debila wprost napisze debil, może odniesiemy się do założyciela tematu który to już w 1 poście nawrzucał nie mało.
Głupi był to utopił, tylko niech nie sra na firmę za swoje widzimisie.
Temat nie dotyczy tuxa i jego oceny, także kontynuowanie OT chyba nie na miejscu.
tux jak czyta debila wprost napisze debil, może odniesiemy się do założyciela tematu który to już w 1 poście nawrzucał nie mało.
Głupi był to utopił, tylko niech nie sra na firmę za swoje widzimisie.
Temat nie dotyczy tuxa i jego oceny, także kontynuowanie OT chyba nie na miejscu.
-
Uważam się za człowieka który na tym forum zostawił kawałek swojego życia.skoczek pisze:Szantaż?
Za kogo Ty się uważasz?
3200 postów niektóre po minucie a niektóre i po godzinie życia.
Któregoś dnia będzie trzeba umrzeć i nie dostanę nawet sekundy więcej za to że poświęciłem tyle czasu tutaj.
Dlatego irytuje mnie jak moje posty są cenzurowane i usuwane z błahych powodów.
Dawniej cenzury nie było tutaj praktycznie żadnej i poziom forum też był wysoki nawet jak się komuś jakaś nierządnica wymsknęła.
To co robi 251mz jest najzwyczajniej niepotrzebne i szkodliwe.
Wczoraj dostałem kolejne "pomógł", najwyżej to będzie ostatnie, nie moja strata.
.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 4
Nikt Cię nie zmusza do przebywania na tym forum. Jesteś tu z własnej woli. Skoro tak Cię boli to że ktoś Ci zabiera Twój cenny czas, to droga wolna - idź na spacer zamiast włączać komputer. Weź pod uwagę też to że takimi pyskówkami marnujesz m.in. mój czas, bo zamiast czytać merytoryczną rozmowę przebijam się przez Twój ślinotok kiedy na kogoś bluzgasz. Szanuj innych ludzi i bierz pod uwagę to że nie każdy zna się na tyle dobrze by przeskoczyć samemu pewne problemy.
Myślę że tym ostrzeżeniem 251mz dał Ci delikatnie do zrozumienia że pora zmienić sposób porozumiewania się na taki który nastawiony jest z szacunkiem dla kogoś kto jest mniej obeznany od Ciebie, choćby dlatego że zaczyna być to męczące dla postronnych użytkowników.
Z mojej strony to tyle w tym temacie, więcej OT nie będę ciągnął.
Pozdrawiam.
Myślę że tym ostrzeżeniem 251mz dał Ci delikatnie do zrozumienia że pora zmienić sposób porozumiewania się na taki który nastawiony jest z szacunkiem dla kogoś kto jest mniej obeznany od Ciebie, choćby dlatego że zaczyna być to męczące dla postronnych użytkowników.
Z mojej strony to tyle w tym temacie, więcej OT nie będę ciągnął.
Pozdrawiam.
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród. - Hipolit Cegielski