Jesteś w bardzo dużym błędzie.skoczek pisze:Myślę że tym ostrzeżeniem 251mz dał Ci delikatnie do zrozumienia że pora zmienić sposób porozumiewania się na taki który nastawiony jest z szacunkiem dla kogoś kto jest mniej obeznany od Ciebie, choćby dlatego że zaczyna być to męczące dla postronnych użytkowników.
Ostrzeżenie dostałem za widzimisię moderatora, który zwraca uwagę na pojedyncze słowa a nie sens zdań.
Jesteśmy w wątku w którym łamane są podstawowe zasady moralne na jakich opiera się nasza cywilizacja.
Przeczytaj uważnie, może zrozumiesz :
A ja dostałem ostrzeżenie za pojedyncze słowa wyrwane z kontekstu.laserki pisze:3D Systems będzie jeszcze płakał.
Wystawię ten shit na Ebayu z taka ceną żeby nikt nie kupił i pełnym opisem "zmagań".
I nie dlategom że nie działa tak jak powinna ale dlatego, że chcieli mnie zrobić (a innych zrobili) w bambuko i namówili do wgrania softu, który uniemożliwia korzystanie z obcego filamentu. Taka zagrywka mnie wk...wiła.
Rozumiem że masz z tego frajdę, bo mnie nie lubisz, ale to ja mam rację a nie Ty ani moderator.
.