TUE35 CNC ?
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 20
Ja po kupnie wiekowego Della 270 też miałem z nim problemy początkowo. Najpierw wywaliłem 4 pamięci 500 megowe i wsadziłem jedną 1GB. Już działał OK. jak działał, ale jak postał trochę nie włączany (np. weekend) były problemy ze startem w poniedziałek. Ustawianie biosu pomagało i startował. Po wymianie baterii już się nie buntuje nawet po weekendzieIMPULS3 pisze:Podstawa,też nie pomaga, odpinanie pamięci, twardego dysku itd. też nic nie zmienia. Wyczyszczenie płyty też. Przeważnie ma ten sam objaw - piszczenie albo jakiś inny dzwięk. Pewnie boją się pracować - takie komputery-lenie.

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 31
Blisko to cały czas jeżdzę, ale jeszcze trochę, póki co dla mnie ciut za zimno. Co prawda czasem na tygodniu trafiały się ładne dni ale niestety praca zwycięża.jarucki pisze:Impuls wsiadaj na moto zostaw kompy

[ Dodano: 2015-05-09, 15:08 ]
Po weekendzie to i u mnie jest dobrze, ale jak postoi miesiąc czy dłużej.... Po wymianie baterii już się nie buntuje nawet po weekendzie.

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 20
Wiem że nie ten temat (może ktoś przeniesie) , ale pozwól że się nie zgodzę. 30 stopni i skórzany czarny strój + kask ? .Toż to katorga. Nie odpalałem nawet maszyny jak tak grzało. Najprzyjemniej jeździ się tak 18 – 24 stopnie. Idealna temperatura. Nie posądzam Cię że latasz t-shircie bo wiesz jak jest …… Zrobiłem dzisiaj prawie 200 km bez dachu i jest bajeczna jazdaIMPULS3 pisze:Blisko to cały czas jeżdzę, ale jeszcze trochę, póki co dla mnie ciut za zimno. Co prawda czasem na tygodniu trafiały się ładne dni ale niestety praca zwycięża.Tak naprawdę to czerwiec, lipiec i sierpien to ten piękny czas z temperaturami powyżej 30 stopni. I właśnie wtedy jest ta przyjemnosć z jazdy.
![]()

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 31
To powiem cichutko, jeżdżę.senio pisze:Nie posądzam Cię że latasz t-shircie

-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 114
Dziwisz sie pisze jedna reka Tele mi zmienia na swoje...senio pisze:Za dużo widziałemIMPULS3 pisze:To powiem cichutko, jeżdżę.żebym przyklasnął. Nie ważne czy las czy wiejska dróżka. Nie warto - tyle powiem.
Musisz przetłumaczyć na polskie bo nie rozumiem.jarucki pisze:
Serio zaposaj howto twojego enkodera
Pokaz jakies fotorelacje z budowy i montażu twojego enkodera.
Co do skory i wysokiej temperatury to nie przesadzajmy jesli skora jest na np goretexe to nie ma smazingu klejnotow