Dalej kolega nie odpowiedział na pytanie po co zrobil posów elektryczny.pogromca duchów pisze:Nieładnie odpowiadać pytaniem na pytanie ....Dlaczego jakiś obrażony szczyl ..... ten bezmyślnie wyciął mój poprzedni wpis... Mnie wisi i powiewa ....Odradzając ich zakup bo niszczą delikatną tokarkę nie robię nic złego. Zwłaszcza że na forum znalazłem tego potwierdzenie.
Dalej nie ma żadnego potwierdzenia że go kolega wogóle coś zrobił - zadnych zdjeć .
Kolega moje błedy ortograficzne wytyka ale sam nie znając człowieka wyzywa go
i znieważa.
PANOWIE - OLEJMY "TROLA"
"karmienie" nic nie wnosi do tego forum a gośc po prostu popuścił wodze fantazji - czego to on nie wykonał oraz wodze hamstwa i braku elementarnych zasad kultury
[ Dodano: 2011-07-06, 14:41 ]
Jeszcze zdążyłem parę prętów pocienkowaćclipper7 pisze:Widzisz, kol. ARGUS, mówiłem Ci, że facio Cię nie polubi. Jest dobry. Zrobił półkulę (z małą pomocą sklepu i znajomego z większą tokarką), a Ty co ? Mizernie przy nim wypadasz![]()
I tokarka malutka, oj malutka. Całe szczęście, że swego czasu zrobiłeś na niej osie do zawiasów, czyli to, do czego stworzona jest każda prawdziwa tokarka.