Servocontroller geckodrive vs whaledrive
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 2
Servocontroller geckodrive vs whaledrive
Witam
zastanawiam się nad wyborem kontrolera do moich servosilników. Już miałem kupować gecko g320, ale natknąłem się na wyrób węgierski - whaledrive.
Oto link do ich strony whaledrive . Zakładka products.
Co myślicie na ten temat - który lepszy?
Czekam na odpowiedzi
Pozdrawiam
zastanawiam się nad wyborem kontrolera do moich servosilników. Już miałem kupować gecko g320, ale natknąłem się na wyrób węgierski - whaledrive.
Oto link do ich strony whaledrive . Zakładka products.
Co myślicie na ten temat - który lepszy?
Czekam na odpowiedzi
Pozdrawiam
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 12
- Kontakt:
Witam.
Ja zamówiłem kontroler whaledrive
Będzie u mnie za kilka dni - wtedy będę mógł się podzielić dokładniejszymi spostrzeżeniami z testów
Jak na oko to wieloryb wygląda lepiej - a jak będzie to praktyka pokaże.
Pozdrawiam
Ja zamówiłem kontroler whaledrive

Będzie u mnie za kilka dni - wtedy będę mógł się podzielić dokładniejszymi spostrzeżeniami z testów

Jak na oko to wieloryb wygląda lepiej - a jak będzie to praktyka pokaże.
Pozdrawiam
"Tak naprawdę, to nie rozumiesz jakiegoś zagadnienia, dopóki nie potrafisz go wytłumaczyć swojej babci."
Albert Einstein
Albert Einstein
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 8
- Kontakt:
Czy ktoś już kupił , testował ? wieloryba bo zastanawiam się nad większą ilością tak aby powstała lista społeczna ( z informacji jakie posiadam to przy 20 sztukach koszty za sztukę spadnie ) a paru chętnych by się pewnie znalazło ....
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 8
- Kontakt:
Cena będzie niższa niż za 1-sztuke :clipper7 pisze:Ja bym się pisał na 3 szt. (jeżeli cena nie powali na kolana).
http://shop.cncdrive.com/index.php?productID=129
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 12
- Kontakt:
Witam.
Ja zamówiłem dla testów 1 szt sterownika + płytę główną - właśnie oczekuję przesyłki - według kuriera jest już na granicy polsko/czeskiej więc lada chwila pierwsze testy
Jak tylko się sprawdzi to biorę 2 następne - czyli jak lista wypali to są już zapisy na 5
Tak na zachętę - jeden z znajomych testował te sterowniki - miał gecko ... cytuję "niby węgierski szajs a o niebo lepszy od amerykańskiego (gecko) tak więc może może
Pozdrawiam
Ja zamówiłem dla testów 1 szt sterownika + płytę główną - właśnie oczekuję przesyłki - według kuriera jest już na granicy polsko/czeskiej więc lada chwila pierwsze testy

Jak tylko się sprawdzi to biorę 2 następne - czyli jak lista wypali to są już zapisy na 5

Tak na zachętę - jeden z znajomych testował te sterowniki - miał gecko ... cytuję "niby węgierski szajs a o niebo lepszy od amerykańskiego (gecko) tak więc może może

Pozdrawiam
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
no ciekawe czy cos wyjdze bo i pewnie i ja sie pisze na 3 sztuki
Nauczycielem wszystkiego jest praktyka.
www.galerianastrojow.pl
www.galerianastrojow.pl
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 18
tutaj macie lepsze foto,
http://hun.cncdrive.com/
zwróćcie uwagę jak to jest wykonane i z czego, jak wygląda radiator - jak taka blacha się nagrzeje to czym to schłodzić ?? chyba tylko wiadrem wody
ponadto rozumiem ze to import ze stanów wiec dochodzi transport i cło przy 20 szt. agencje cele, celnicy oględziny towaru itd...
no i jeszcze jedna sprawa jest tam mnożnik kroku ??
[ Dodano: 2007-07-24, 07:57 ]
piszą na stronie ze to hungary
- wiec może nie będzie tak źle z cłem
http://hun.cncdrive.com/
zwróćcie uwagę jak to jest wykonane i z czego, jak wygląda radiator - jak taka blacha się nagrzeje to czym to schłodzić ?? chyba tylko wiadrem wody
ponadto rozumiem ze to import ze stanów wiec dochodzi transport i cło przy 20 szt. agencje cele, celnicy oględziny towaru itd...
no i jeszcze jedna sprawa jest tam mnożnik kroku ??
[ Dodano: 2007-07-24, 07:57 ]
piszą na stronie ze to hungary

Zwątpienie jest oznaką, że podążasz w dobrym kierunku.