Problem z kompetencją autorów postów.

Opinie, uwagi, propozycje czyli wszystko o tym forum
Awatar użytkownika

CNCRob
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 1

Post napisał: CNCRob » 05 kwie 2009, 19:08

dlugo sie nie wypowiadalem ale wtrace pare slow. kolego borek86 przepraszam, ze dotknie to ciebie ale twoj przyklad zostal poruszony, nic do ciebie nie mam i podaje to jedynie jako zakonczenie tej sprawy. strasznie sie uniosles za krytyke o tym iz napisales cos nie tak, ale pomysl z drugiej strony, czy twoja pierwsza wypowiedz ktora jak by nie myslal pusciles z glowy a nie z tabel z normami nie byla wypowiedzia prawidlowa. czy nie mozna bylo od poczatki pomyslec, sprawdzic pare stron w necie i moze minute pozniej po kims napisac odpowiedz poprawna i sensowna? wolales bez przemyslenia rzucic cokolwiek aby byc jednym z pierwszych i moze zarobic za to punkt, ale nie pomyslales iz autor moze po twojej odpowiedzi polecial do warsztatu i zrobil zly gwint bo przeciez taka dostal odpowiedz od kogos kto ma o tym pojecie. nie popieram tego aby dawac za zle podpowiedzi uwagi ale wolalbym aby wszyscy zaczeli troche myslec zanim cos wpisza, napewno pozwoli to w przyszlosci uniknac na forum wielu klutni i sprzeczek. wiem, ze duzo osob na forum ma zal do mnie bo czasem nie moge juz ktorys czas z kolei czytac glupot i wybucham gniewem, mialem zreszta nawet zablokowane jedno konto (to o mnie wspomnial tu jeden z kolegow) bo nie moglem czytac wypocin kogos kto na sile udawal, ze ma pojecie o czyms o czym naprawde go nie mial.

- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.

Tagi:

wieslawbarek
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 2

Post napisał: wieslawbarek » 05 kwie 2009, 19:17

Człowiek uczy się całe życie i jeszcze głupi umrze to motto stosuję przede wszystkim do siebie a wszystkim którzy zęby na czymś zjedli proponuję wizytę u dentysty człowiek bez zębów głupio wygląda :mrgreen:

Awatar użytkownika

gmaro
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Kontakt:

Post napisał: gmaro » 05 kwie 2009, 20:48

wieslawbarek pisze:człowiek bez zębów głupio wygląda :mrgreen:
...aż mi normalnie głupio...a tak na poważnie to zapewne wielu użytkowników powinno zwrócić uwagę na ortografie i w tym temacie aż roi się od rażących błędów w wypowiedziach :wink:
Załączniki
53108faa44099758b0d75.jpg
53108faa44099758b0d75.jpg (13.89 KiB) Przejrzano 997 razy
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2009, 20:53 przez gmaro, łącznie zmieniany 1 raz.
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem... ;) to nacisnij POMÓGŁ :]

wieslawbarek

Post napisał: wieslawbarek » 05 kwie 2009, 20:53

No własnie to miałem na myśli :mrgreen:

[ Dodano: 2009-04-05, 21:02 ]
Gmaro ale do dowodu to chyba musisz miec z innego profilu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

borek86
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 5

Post napisał: borek86 » 05 kwie 2009, 21:59

kolego draco nie ma sprawy, już wcześniej sie do błędu przyznalem, prawda, co mi na myśl przyszło to napisalem, jednak chcąc nadal bronic się powtorze. że w tym samym poście podałem wartość z normy, i uważam że szkodliwość naprawde była mała.
jeżeli chodzi o mnie to, napewno bedę sprawdzał wiadomości które podaje,
pozdrawiam
wiesz jak możesz podziękowac?? wcisnij pomógł
Obrazek

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „www.cnc.info.pl”