etacik dzisiaj to takie cuś jak zabezpieczenie, mne na firmowym zwyczajnie pozamiatali, wtopiłem w sądzie, bo sie pajac przyczepił ch wi czego a biegli od biegania przyznali racje, gdybyscie widzieli biegłych co mają jakiekolwiek pojecie o masynach cnc, to ja pi***ole, nie ma takich i wtedy zaczyna sie szukanie dziury w całym.
takze firemka własna jest dobra dopoki nie trafisz na zwyczajnego ch***, 4 lata pierdolenia a potem sont i odsetki i komornik i jeb 3 stówy w du**, z du** se wezmiesz jeden z drugim hehe, z etaciku przynajmniej te 3600 na zycie zostaje, taka troche wegeteacja, trzeba bedzie stad sp***dalac za czas jakis.
paru naszych kolegów tu z forum tez pozamiatali, takze firemka jest dobra dopoki jest dobrze, miałem w koncu przez 15 lat, a potem zeby znalezc robote to nikt cie nie chce zatrudnic bo nikt cie nie zna hehe.
kierunek do spierdalania stad jest dosc oczywisty - azja wschodnia lub południowo wschodnia, ale to juz ostateczność, wy sie tu gryzcie o zasadnosc miedzy etatem a firmą jdg, a tu chodzi o przezycie od do i najchetniej bez dziadowania.
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign