Dialog 11 Deckel
Program do wgrywania/zrzucania danych z maszyny
-
Łuki31
- Specjalista poziom 2 (min. 300)

- Posty w temacie: 4
Re: Dialog 11 Deckel
przesyłasz to z laptopa do maszyny czy odwrotnie ten program co tu masz nie pójdzie do maszyny bo D11 potrzebuje swojej składni aby to przesłać .Prześlij program z maszyny na laptopa i zobacz jak to powinno wyglądać
Jak pytam to znaczy że nie wiem ,jak wiem to odpowiem i pomogę ,więc doceń to -tak jak ja doceniam Cię !!!!
-
Łuki31

tak to mniej więcej wygląda ustawienia prędkości bez znaczenia byle w sterowaniu i programie były takie same
Jak pytam to znaczy że nie wiem ,jak wiem to odpowiem i pomogę ,więc doceń to -tak jak ja doceniam Cię !!!!
-
Michal1991
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki

- Posty w temacie: 6
chyba problemem był program którego używałem. Pobrałem ten którego Ty używasz i wszystko działa. No i sam program ma też sporo ciekawych funkcji. Tylko trochę drogi jest :/ jest może opcja żeby trochę przyjanuszyć i pobrać go gdzieś po taniości?
-
Łuki31

pobierz sobie EDYTOR NC jest za free i też dobrze działa lub ktoś tu na pewno ma jakiś sprawdzony program do przesyłu
-
Steryd
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 3
Jak nie tncremo, to winpcin. Oba darmowe.
Najlepiej znaleźć gdzieś z okolic lat 2000-2005. Chociaż winpcin chyba inny w ogóle nie istnieje
Najlepiej znaleźć gdzieś z okolic lat 2000-2005. Chociaż winpcin chyba inny w ogóle nie istnieje
Można?
Morzna!!!
Morzna!!!