Sprzeczności nie ma ale logiki też. I starczy tej jałowej dyskusji o gdybaniu.
Konkret q konkret

Sprzeczności nie ma ale logiki też. I starczy tej jałowej dyskusji o gdybaniu.

Każdy ma swoją filozofię życia. Zalet linuxa wymieniać nie będę, ale jedną z nich jest to, że jest darmowy. I to jego jedna z zasadniczych przewag nad całą resztą. Taka sama filozofia przyświeca mi jeśli chodzi o cam.kamar pisze: ↑28 lis 2025, 06:01Tak mam z Fusionem. Początkowo ( 8 lat temu) wersja Free była identyczna jak komercyjna. Było niby jakieś kryterium obrotów ale uznaniowe. Pchany wrodzoną uczciwością wykupiłem licencję. Dziś wersja Free to
kadłubek komercyjnej a ja dalej za licencję płacę jak osiem lat temu (1200/rok) I tak ma być póki nie przerwie![]()

Kłania się pierwsza zasada komunizmu - każdemu według jego potrzeb

Pytanie zasadnicze. Masz to fizycznie na swoim dysku ?. Możesz zabrać i iść sobie ?. No bo jeśli nie, to jest dokładnie tak jak Avalyah napisał. Trzymają Ci za jajca i jak docisną bardziej to wyskoczysz 2500 albo może z 5000 jak pójdą na całość, albo inna dowolna kwota wg. uznania korpo

senio pisze:Masz to fizycznie na swoim dysku ?.

A z kasą jak ? Trzymasz w chmurze czy w skarpecie ? Ważniejsze projekty mam u siebie ale reszta tylko w chmurze. A dane z wFirmy masz u siebie ? Jak juro padną to skarbowy ze skóry obedrze ?

No to OK. Kwestia jeszcze tego w jakim formacie to jest zapisane w tym backupie i czy inny cam to wczyta i prawidlowo przetworzy. Nie ma co tego rozbierać na drobne, ale masz rację na pewno, że warto być czujnym i świadomym co sie dzieje, żeby później od zera nie zaczynać albo finansowo cierpieć.
Odpowiem dyplomatycznie i wracamy do AI

Nie możliwe. To jak działa ten płatny system bo nie rozumiem tego ?. Rozumiem, że "ja jestem z łapanki". Wpadam, coś mi robi jakiś czas i mam wolne x godzin. Z reguły chyba z 4 godziny albo 6 już nie pamiętam. Ale w płatnym takie długie limity czasowe ?. Mógł byś więcej płacić i mieć więcej czasu na sesję czy np. bez ograniczeń czasowych ?