A to ciekawe że obrabia modele 3D.
Natomiast co do programistów i AI. Powiedz coś takiego w branży, to Cię wyśmieją. Gdyby tak było. To już dawno zwolniliby wszystkich programistów i managerowie rozmawiali z AI zamiast z programistami.
Nie przeczytałeś dokładnie tego co napisałem o narzędziach inżynieryjnych z AI. Już nie pamiętam czy w 2024 czy 2023 dodali to w produktach JetBrains.
Dodane 14 minuty 25 sekundy:
No dobra to ja podam przykład taki bardziej przyziemny. Na aliexpress doposażałem sobie magazyn elementów elektronicznych SMD. To jest malutkie, można upchać 5-20 tysięcy w segregatorze wielkości książki. Chińczyki sprzedają takie losowe zestawy. Oczywiście ich opisy są o dupę potłuc, głupoty i bez parametrów.
Więc kopiuj-wklej listę nazw do chatGPT i polecenie "wygeneruj mi csv (to taki excel dla zaawansowanych) z kolumnami x, y, z dla każdego z tych elementów i sortuj po y". Podumał z minutę, dwie i wygenerował. A ja otwieram szablon excel z poustawianymi odpowiednio kolumnami, importuję te dane i cyk na drukarkę. Mam idealne rozmiarowo i czytelne etykiety. Potem tylko wycinanie i układanie przez pół dnia, ale zero godzin szukania w katalogach.
Oczywiście tu wyszło to o czym psiałem, bo podał mi głupoty. Elementy maja różne wersje pod tą samą nazwą. No ale sam też bym mógł popełnić akurat taki błąd. A zaoszczędziłem kilka godzin.