Dla wszystkich " wujków dobra rada "
Szalom !
Poprostu dobra muza .

A dziękuję, chociaż z tamtych stron, to jednak wolę chorwacką klapską glazbę. Oczywiście słuchaną na żywo. Chociaż Luka Basi też można pewnie posłuchać. Nie wiem czemu, ale słuchając tej piosenki jakoś tak pcha mi się przed oczy Luis Fonsi. Dlaczego? Czyżby jakaś wewnętrzna sugestia?

Astralny Byt pisze: ↑10 sty 2026, 14:07No tak .jestem ,nie opusciłem was choć kilku ludzi mnie tu nie lubi ale ja ich lubie

Witaj w temacie muzycznym . Pozwolisz mi że nie bede sie bronił ? Jak bedziesz tu z pieć lat i nabędziesz doświadczenia wtedy pogadamy .I obyś nie prosił mnie o porade bo bedzie Ci wstyd wtedy .Kiedy nikt inny na tym forum nie bedzie ci w stanie udzielić pomocy ale do tego nie dojdzie bo Ty zapewne nie zajmujesz sie takimi technologiami .Ale fajnie że wpadłeś ,dla mnie luzik . Posłuchaj muzyki człowiekuBandito pisze: ↑10 sty 2026, 14:34Astralny Byt pisze: ↑10 sty 2026, 14:07No tak .jestem ,nie opusciłem was choć kilku ludzi mnie tu nie lubi ale ja ich lubie
Za co mają Cię lubić? Zaśmiecasz forum. Twoje posty mają tyle wspólnego z techniką, co takie coś:
https://hostuje.net/file.php?id=da353c9 ... 3dbe8f6955