Czyli stary temat i niema o czym pisać .
Dodane 1 minuta 49 sekundy:
Ja tam nic nieznaju bo siem urwałem z choinki i niech tak bedzie .
Dodane 29 minuty 32 sekundy:
==========================
Ciekawe .Oznacza to że nawet pytając o podstawy systemów opartych na silnikach krokowych obecna spoleczność tego forum uważa to za tajemnice i nie udziela pomocy nowicjuszą ......Gratuluje !!!!!! Postawy .
Budowa plotera/frezarki CNC i dobór sterowania
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 5
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
Re: Budowa plotera/frezarki CNC i dobór sterowania
Astralny Byt co z tobą jest? Masz jakieś zaburzenia czy jaja sobie robisz?
Piszesz bez ładu, bez składu, chaotycznie i bez sensu.
Piszesz bez ładu, bez składu, chaotycznie i bez sensu.
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 5
ja wiem wszystko . nie pisze tu aby coś poznawać .
Pisze tu jedynie aby sie posmiać z was . Jak to tu sobie pomagacie wzajemnie .Niezłe jaja .
Dodane 2 minuty 29 sekundy:
======================
Człowiek zaqkładający temat o coś sie was pyta a dostaje w zamian bigos kłamstw i sprzeczności .
A ja jedynie śmieje sie z tego ......Jacy fajni jesteście !!!!!!!
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Astralny Byt pisze:Pisze tu jedynie aby sie posmiać z was
I to najlepiej podsumowuje kim jesteś. (lustereczko powiedz przecie kto jest najpiekniejszy w świecie? ...) I nic wiecej.
Nie masz żadnej wiedzy na żaden temat tylko bredzisz o niczym w każdym temacie próbujac zabłysnąć nie wiadomo czym. Nawet w kwestii muzyki uważasz sie za eksperta tylko dlatego ze sam o sobie tak piszesz. O muzyce nie masz pojecia. Jedyne co Ci się wydaje to to że masz dobry gust. Ale to znowu Twoje własne urojenia.
Zamiast marnować swój czas i innych na tym forum powinieneś go przeznaczyc na jakieś pytanie o samego siebie jak sobie pomóc bo nie wyglada to dobrze. Skoro nikomu pomóc nie chcesz to pomóż choć sobie-wtedy wszyscy zyskają.
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 10
Tak jak na privie pisałem, na razie budowa maszyny została przystopowana, lecz nie porzucona. Płytę polutowalem, przetestowałem na sucho tylko czy w ogóle działa i się komunikuje i tyle. Także na razie nic więcej nie mogę pomóc. Sam proces zakupu przeszedł bezproblemowo, 15 dni i miałem do odebrania na poczcie. Cło wyszło mnie chyba coś około 70zl.
Na razie sporo na głowie jest, komunia, działka i inne wydatki spowodowały, że czasu brak na to żeby się tym zająć. Myślę, że za 2-4 miesiące ruszę z tym ponownie i maszyna będzie dokończona i sprawna. Letni czas nie jest sprzymierzeńcem w takim sprawach