Ale nie, Ty musiałeś się przyczepić że nie każdy się nada!!!
I to Ty musisz to powiedzieć! Moje słowa się nie liczą, bo ja się przecież nie znam na falownikach. Dopiero Ty "obalając" to co napisałem możesz stwierdzić że nie każdy falownik się nada. Twoja racja ma być na wierzchu. Ma być najtwojsza. Cały Ty.
Czyli nie czytasz co jest napisane w aukcji:tristar0 pisze: ↑10 paź 2024, 20:25Nie błażnij się dalej czytaj ze zrozumieniem jaki to jest falownik "
Przetwornica częstotliwości 50 Hz/60 Hz przetwornica silnika WK600D VFD 0,75-11 kW jednofazowe wejście 220 V 3-fazowe wyjście 220 V lub 380 V" wytłumaczę ci po polsku napięcie wejściowe to 220v z jednej fazy a wyjściowe to 3 fazy . czyli autor tematu po usłyszanej twojej odpowiedzi nie zrozumiał zadanego pytania .bo chciał zasilić silnik jedno fazowy falownikiem 3 fazowym .
1.5KW 220V AC jednofazowe wejście Mini przetwornica częstotliwości na 220V 1-fazowe wyjście V/F przetwornica częstotliwości napędu silnika 50/60Hz
I jeszcze obrazek z aukcji:Mini falownik częstotliwości na 220V 1fazowe wyjście V/F Konwerter częstotliwości napędu silnikowego 50/60 Hz
Silniki jednofazowe nie wymagają demontażu kondensatorów

Jak byk widać że jest tam silnik jednofazowy.
Natomiast na drugiej aukcji jest ten sam falownik tylko że w niższej cenie. To aukcja łączona, z wieloma falownikami (trzeba wybrać odpowiedni z listy). Jak byk na czerwono napisali która wersja jest pod silnik 1-fazowy.