kozak12 pisze:Niedouczony to szopem
mam ci po polsku napisać? Napisałem ci kulturalnie powodzenia, mam inaczej na p napisać żebyś zrozumiał, że sobie pal jak chcesz? Może idź tym wszystkim ludziom co kupili piece na podajnikach powiedz, że są niedouczeni bo powinni palić drewnem w zasypowcu bo to to samo, i każdy powinien przy rąbaniu w sobote patriotyczne pieśni śpiewać.
Napisały również inne osoby np senio o paleniu w dolniaku - też nieudoczeni?? Masz ze sobą jakiś problem, forum nie jest od tego żeby leczyć twoją przypadłość. Zaczęło się od tego, że według ciebie niedopuszczalne jest wręcz palenie w podajniku. Dwie osoby tutaj napisały ci, że do zasypu nie wróciłoby. Teraz już widzę jakieś głupoty, że ktoś palił mokrym paliwem, gdzie nigdzie nikt nie pisał - wręcz pisane było, że suszenie drewna to mecyja. No to teraz to chyba tylko wyzwiska bo nie za bardzo widzę pole do dalszej dyskusji. I oczywiscie, wolę poczytać znawców z YT, niż twierdzić że drewno jest lepsze bo mam je za darmo lub pół darmo.
Dodane 25 minuty 53 sekundy:
drzasiek90 pisze:Kolega mi przed chwilą opowiedział, że w ubiegłym tygodniu miał kontrolę pieca i paliwa. Ma piec bezklasowy, taki jak mój tylko dołożył sobie dmuchawę ze sterownikiem, ja mam miarkownik bimetaliczny. Przyszła pani urzędniczka z policja
więc jest szansa że jak obok pieca stoi mauzer to pani urzędniczka zapisze że to piąta klasa, na buforach widzę zaczynają również kręcić, jeśli masz 1000/950 to chyba można napisać że masz jednak 1000 jeśli widzisz coś takiego:
https://all egro.pl/oferta/bufor-ciepla-kelvin-tubus-800-0w-dziala-jak-1000l-12759920013?bi_s=ads&bi_m=listing