To coś w rodzaju "dysonansu poznawczego" w stosunku do ludzi. Sygnał, że nie należy wdawać się w kontakty z takimi ludźmi, nie można pozwolić na bliższą znajomość, bo to będzie oznaczać niekończącą się walkę z manipulatorem/ wampirem energetycznym czy innym narcyzem. Wydaje się, że rozmawiam z normalnym człowiekiem ale bzdury jakie mi pociska wywołują wewnętrzny niepokój i wtedy włącza się "bierz nogi za pas i uciekaj" czyli "spierdalaj".
Pogadajmy o cenach ogrzewania pellet/gaz.
-
pitsa
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 26
Re: Pogadajmy o cenach ogrzewania pellet/gaz.
Też tak mam.
To coś w rodzaju "dysonansu poznawczego" w stosunku do ludzi. Sygnał, że nie należy wdawać się w kontakty z takimi ludźmi, nie można pozwolić na bliższą znajomość, bo to będzie oznaczać niekończącą się walkę z manipulatorem/ wampirem energetycznym czy innym narcyzem. Wydaje się, że rozmawiam z normalnym człowiekiem ale bzdury jakie mi pociska wywołują wewnętrzny niepokój i wtedy włącza się "bierz nogi za pas i uciekaj" czyli "spierdalaj".
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
kamar
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 337
- Kontakt:
Panowie, wróćcie do przedszkola, nie pie.... tego samego we wszystkich tematach !!!
-
strikexp

- Posty w temacie: 74
-
Zienek

- Posty w temacie: 20
- Kontakt:
Ad rem.
Peleciarze cały czas produkują, kto miał kupić opał na sezon grzewczy, to kupił więc teraz powinna być większa podaż i spadek cen.
Macie sprawdzonych dostawców w sensownych cenach? Bo mi się paleta z zeszłego sezonu kończy
Peleciarze cały czas produkują, kto miał kupić opał na sezon grzewczy, to kupił więc teraz powinna być większa podaż i spadek cen.
Macie sprawdzonych dostawców w sensownych cenach? Bo mi się paleta z zeszłego sezonu kończy
-
senio
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 301
Ale dalej tylko w jednym kierunku. Grawitacja nie działa w tym przypadku i nie chce ciągnąć cen w dół
Masz rację tylko ramy czasowe nie te. Celuj bardziej w kwiecień / maj 2023 z takimi zapytaniami
-
Daniu
- Specjalista poziom 3 (min. 600)

- Posty w temacie: 78
Byles jednym z najaktywniejszych ostatnimi czasy, także nie świadczy to dobrze o Tobie.. 
„Trudne czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy, dobre czasy tworzą słabych ludzi, a słabi ludzie tworzą trudne czasy”…