IMPULS3 pisze: ↑31 paź 2022, 22:19
Wy widzicie tylko wady a ja widzę zalety z jakimiś drobnymi minusami ale pozostaje przy swoim nawet jak będę jedyny w tym.
Krótka historyjka na koniec. Mam takiego znajomego co obejrzał z 15 lat temu Youtuba jak to HHO jest złotym środkiem oszczędzania paliwa. Tam paru cwaniaków już produkcję tego otworzyło i tym naiwnym ludziom pchali to za ciężką kasę. Tamci to montowali i robili mieszanki piorunujące jakieś wodorotlenki potasu z wodą, bublery i nie pamiętam już sam tych jego opowieści co tam było.....
No i ten nawiedzony znajomy też popadł w efekt placebo. Skończyło się na tym, ze jak to wyje..ło to ledwo bolida zgasili. Od tego czasu przestał wierzyć w oszczędności 30% za pomocą bańki z wodą. Kasy natopił w to, czasu multum i efekt jak opisałem. A jak by słuchał, że nie ma nic za darmo i energia się znikąd nie weźmie, dał by sobie siana na dzień dobry.
I tu jest taka analogiczna sytuacja. Facet reklamuje w komentarzach bublery z alledrogo po 360 zeta gdzie to samo na amazonie jest po stówce z kawałkiem. Pewnie kompresory też i może co jeszcze. Kasa z Youtuba leci bo klikają i wszystko mu się zgadza. On już zarobił i cel osiągnął.

Reszta słuchaczy "co wierzą" na razie jest w wirtualnym stanie placebo.