tristar0 pisze:Przestań uprawiać propagandę bo na twoje postępowanie jest już paragraf w MON.
A Ty zamiast straszyć, to byś dał linka do dementi. Poza tym ile masz lat, żeby pisać takie bzdury? 10? Fizycznie może więcej, umysłowo chyba nie

tristar0 pisze:Przestań uprawiać propagandę bo na twoje postępowanie jest już paragraf w MON.
Cytowanie czeskiego oficjalnego portalu podlega? Sprawdziłem. Nadal na novinkach artykuł, umieszczony dzisiaj o 9:44 jest. Link podany, można sprawdzić. Nie ma dementi! Rozumiem, ruskie szpiony czeskich portali nie czytają.
Mo powtarzam, żródło, z którego zaczerpnąłem informację żadnego dementi nie umieściło. Nadal stoi: „Pracujemy nad tą sprawą z Polakami, a resztę konsultujemy z naszymi partnerami z NATO” – powiedziała Politico rzeczniczka Białego Domu. Według rzecznika, Biały Dom „w żaden sposób nie będzie sprzeciwiał się dostawom samolotów z Polski na Ukrainę”. „Pracujemy również nad sposobami wypełnienia luki (w Polskich Siłach Powietrznych), jeśli Polska zdecyduje się przekazać samoloty Ukrainie” – wyjaśniła rzeczniczka.
jasiu... pisze:Mo powtarzam, żródło, z którego zaczerpnąłem informację żadnego dementi nie umieściło.
No waśnie, a czy do sprostowań (bo się komuś, tu rzeczniczce Białego Domu, wychlapnęło) też?