Frezarka Heidenhein TNC360
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 4
Frezarka Heidenhein TNC360
Witam posiadam kovosvit vr5nc tnc360, chodzi o to że w momencie kiedy odpalona wywala mi cały czas "NOTAUS", wszystkie krańcowki lub tzw. notaus-y które mogłem już chyba sprawdziłem a dalej się maszyny nie da uruchomić.
Mogę przesuwać osiami gdy przycisnę NOTAUS i będę go trzymać cały czas w tedy się jak by maszyna załącza.
Czy jest tu ktoś kto zna tę maszynę od podszewki i mógł by pomóc ?
W momencie przytrzymania/wciśnięcia NOTAUS, sterownik nie podtrzymuje przekaźnika...
~lampik
Mogę przesuwać osiami gdy przycisnę NOTAUS i będę go trzymać cały czas w tedy się jak by maszyna załącza.
Czy jest tu ktoś kto zna tę maszynę od podszewki i mógł by pomóc ?
W momencie przytrzymania/wciśnięcia NOTAUS, sterownik nie podtrzymuje przekaźnika...
~lampik
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Re: Frezarka Heidenhein TNC360
Co to za maszyna? Wygląda jakby chciała się zreferować, ale nie mogła. Czy wszystkie ,,grzyby" odciągnięte? Pilota masz? Czy zaślepka jest na gnieździe?
Można?
Morzna!!!
Morzna!!!
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
czyli brakuje uruchomienia napędów. Ten guzik jest po to, żeby można było zjechać z krańcówek więc trzeba poszukać która krańcówka bezpieczeństwa ma przerwę w obwodzie.
Można?
Morzna!!!
Morzna!!!
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 4
jeszcze raz sprawdziłem ""wszystkie"" krańcówki i notausy nie wszystko wygląda na ok, może po prostu jedna z krańcówek jest nie w tej pozycji i coś w maszynie się przestawiło podczas przenoszenia z miejsca na miejsce ... ?
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
- Kontakt: