Dodane 3 minuty 13 sekundy:
Dlatego te solary stawia się na ogół obok domu i latem częściowo zasłania. Niestety jak przez większość roku ma działać to latem jest zdecydowanie za duża moc układu.
Dlatego te solary stawia się na ogół obok domu i latem częściowo zasłania. Niestety jak przez większość roku ma działać to latem jest zdecydowanie za duża moc układu.
strikexp pisze:Dlatego te solary stawia się na ogół obok domu i latem częściowo zasłania. Niestety jak przez większość roku ma działać to latem jest zdecydowanie za duża moc układu.
strikexp pisze:Po prostu ARGUS jak zwykle rzuca bezpodstawne oskarżenia, oczerniając innych.
strikexp pisze: Ja już na niego po prostu leję.
Na pewno większe od Ciebie fantasto.ARGUS pisze: ↑01 maja 2021, 15:59strikexp pisze:Dlatego te solary stawia się na ogół obok domu i latem częściowo zasłania. Niestety jak przez większość roku ma działać to latem jest zdecydowanie za duża moc układu.
Następna bzdura tobie ktoś płaci za pisanie takich bredni? Ty masz pojęcia jakiekolwiek o czym piszesz?
no czasem zauważam cie czytającstrikexp pisze:Ludzie mają w zwyczaju się przechwalać
Napisałem tylko 3 słowa, reszta to były cytaty z podanego linku. Nie widać? Zaślepiło? Trzech słów nie zrozumiał, a niby taki mądry i doświadczony w tym temacie.ARGUS pisze:skąd kolega takie mundrości zaczerpnął
zwyczajny pisze: reszta to były cytaty
następny mądrala którego "boli" krytyka? ( i dogryza nie potrzebnie.)zwyczajny pisze: a niby taki mądry i doświadczony w tym temacie.
strikexp pisze:Pokazywałem filmik jak ze starych okien i grzejników robili panel co gotował wodę
daj spokój , młody jest na forum to sobie bryka bo tak teraz chowają bezstresowo im niej się ma do powiedzenie tym się głośniej odzywa.ARGUS pisze:następny mądrala którego "boli" krytyka
odrobina kulutry wcale by ci nie zaszkodziła a nie zaraz pyskujesz, szanuj innych to też bedziesz szanowany.zwyczajny pisze: Nie widać? Zaślepiło? Trzech słów nie zrozumiał, a niby taki mądry i doświadczony w tym temacie.