SZGH - zbiór informacji
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 12
- Kontakt:
-
- Posty w temacie: 22
Re: SZGH - zbiór informacji
Tylko wersja Modbus. Na stronie nie ma, a nawet jeśli jest to za wiele tam nie wyczytasz. Mam gdzieś manual do dwukanałowego kontrolera, do modbusa mam frezarkowego.
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 66
lepi pisze:Może ktoś wrzucić linka to sterowania szgh 6 osi lub więcej? Tokarkowego.
Najlepiej napisz maila do producenta. Podeślą Ci co tam mają bez większego problemu.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 12
- Kontakt:
@lepi wysylam ci PW pewnie pomoge 

-
Napisz jeszcze do NEWker'a, to jest dokładnie ten sam kontroler, ale inna ekipa, zobaczysz gdzie lepszy technik Ci się trafi.
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 66
Prawie ten sam. Newker ma np. Wifi i możliwość przesyłania bezprzewodowo programów o ile się nie mylę. Na yt jest nawet tutorial jak to zrobić. SZGH może też to ma, ale nie słyszałem.
-
maciek95k pisze:Prawie ten sam. Newker ma np. Wifi i możliwość przesyłania bezprzewodowo programów o ile się nie mylę. Na yt jest nawet tutorial jak to zrobić. SZGH może też to ma, ale nie słyszałem.
Nie.
To nowa wersja z modbusem obsługuje wifi, z SZGH i NEWker'a.
Do któregoś z modeli NEWkera i SZGH można też włożyć w USB kartę wifi i kontroler to obsługuje. Zakładasz folder sieciowy i gotowe, wrzucasz pliki.
Dostałem ostatnio z SZGH instrukcję w której w jednym miejscu nie zamazali loga Newker.
W tej chwili nawet Newker wychodzi kilka procent taniej.