No tak, bez tych sprężyn to bym mógł najwyżej wykroić mini popielniczkę

1) Czy wszystkie części wykrojnika powinny być zahartowane czy wystarczy ulepszyć cieplnie (w wykrojniku jednoczesnym) elementy wycinające czyli: stempel i matryca oraz pierścień tnący i tuleja tnąca?
2) Zauważyłem na ilustracji, że górna część wykrojnika składa się z płyty głowicowej oraz przekładki stemplowej.
Do czego jest potrzebna ta przekładka?
3) Na rysunku poniżej (załączam go ponownie, by było czytelniej) wygląda to tak, jakby nacisk z prasy, poprzez czop mocujący wykrojnik do prasy, szedł na przekładkę stemplową i stempel. Myślę, że mimo wszystko nacisk z prasy jest wywierany na płytę głowicową, a z niej na przekłądkę stempla ale wlałbym się upewnić.
4) Czy stempel może być "monolityczny" czyli z jednego kawałka z tym elementem który zaznaczyłem kolorem. W jakim celu stosuje się takie rozwiązanie (oddzielenie stempla i tego elementu w którym jest mocowany)?
1. Płyta głowicowa, 2. Przekładka stemplowa, 3. Pierścień tnący, 4. Stempel, 5. Wypychacz, 6. Spychacz,
7/8. Sprężyny spychacza i wypychacza, 9. Słup prowadzący, 10. Tuleja tnąca, 11. Płyta podstawowa.
I jeszcze by się upewnić:
Po wykonaniu otworu przez stempel, pierścień tnący ma zajść na tuleję tnącą w celu odcięcia detalu. Czy te elementy mają zajść na siebie w trakcie wycinania tak jak to wygląda na poniższej ilustracji (przerobiłem rysunek w uproszczeniu, bez zmiany położenie pozostałych elementów wykrojnika)?