Nowa odsłona forum
-
Autor tematu - Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 48
- Kontakt:
Re: Nowa odsłona forum
Przycisk pomógł niestety liczył by od początku czyli od 0. Niestety tamtych archiwalnych "pomógł" raczej bym nie odzyskał.
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 6
chaos dzięki za odpowiedź.
Ja także nie, niepotrzebne zamieszanie, ja cię nie lubię to co post zaszkodził będę wciskał (znam takie przypadki
)
Pomógł od 0 myślę że jest sprawiedliwy i "nowsi" forumowicze poszkodowani czuć się nie będą.
Osobiście nad swoimi byłymi pomógł płakać nie będę.
IMPULS3 pisze:To z palcem w dół to nie polecam
Ja także nie, niepotrzebne zamieszanie, ja cię nie lubię to co post zaszkodził będę wciskał (znam takie przypadki

Pomógł od 0 myślę że jest sprawiedliwy i "nowsi" forumowicze poszkodowani czuć się nie będą.
Osobiście nad swoimi byłymi pomógł płakać nie będę.
I don't like principles, I prefer prejudices
-
- Posty w temacie: 18
- Kontakt:
Też trochę miałem

mogą pomóc i z takiego powodu nie można go dyskryminować. Łapki w górę czy w dół to dla mnie dziecinada.
-
- Posty w temacie: 8
W pełni się zgadzam. Pomógł powinno być, żeby można było jakoś chociaż podziękować pomagającemu, a i tej osobie też na pewno będzie miło. Natomiast powinna to być jedynie statystyka oparta na pozytywnym zachęcaniu, a nie jakimkolwiek ograniczaniu ludzi ze względu na ilość pomógł.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 45
Nic nie szkodzi, gdy przyglądałem się kto ile ma punktów to przeważnie było to 10 procent wpisów i tyle można uczciwie wpisać każdemu kto pomagał.
PS Dlaczego tu obok okna edycji nie ma znaczka od procentów? µ Ω Π φ Δ Θ Λ Σ Φ Ψ α β χ τ γ
Nic w tym ciekawego nie dostrzegam, trzeba przecież mieć jakieś miejsce na forum gdzie można zapytać kolegów o jakieś pierdoły nie mające związku z CNC. No bo po co szukać odpowiedzi po innych forach które z równie miłą sympatią mnie oleją i nawet jednej odpowiedzi nie udzielą świeżakowi.
Dla przykładu Kamar zapytał o żarówkę i bardzo dobrze.
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 5
Ja bym był za tym żeby dający ogłoszenie w dziale giełda musiał mieć choćby kilka punktów "pomógł",było by to jakieś sito dla ewentualnych oszustów których jest pełno na OLX. To tylko kwestia czasu kiedy i tu ktoś wtopi parę stówek lub nawet tysięcy złotych, zamówi elekrtowrzeciono w atrakcyjnej cenie a dostanie cegłę.
-
Autor tematu - Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 48
- Kontakt:
pioterek pisze:PS Dlaczego tu obok okna edycji nie ma znaczka od procentów? µ Ω Π φ Δ Θ Λ Σ Φ Ψ α β χ τ γ
Może dla tego że procent wstawisz wciskając shift+5 ?
Te znaki specjale to standardowe rozszerzenie do forum, ja tych znaków sam nie wymyślałem (dodawałem). Ktoś kto pisał to rozszerzenie umieścił w nim taki zestaw symboli specjalnych.
Jeśli jakieś symbole dodatkowe są potrzebne będę mógł je dopisać przy jakiejś modyfikacji edytora wiadomości.
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
www.ebmia.pl
www.ebmia.pl
-
- Posty w temacie: 8
Pomysł, żeby łączyć pomógł z czymkolwiek nie jest dobry. To powinien być tylko wyznacznik "prestiżu" i nic więcej. Tak, jak pisałem wcześniej, nie każdy ma pomógł na koncie, a nie oznacza to wcale, że nie jest dobrym użytkownikiem forum i że powinien być odcięty od jakichś jego części.
A co do działu giełda no to trzeba zachować rozsądek, nigdzie przecież nie jest napisane, że forum cokolwiek gwarantuje w razie wtopy.
A co do działu giełda no to trzeba zachować rozsądek, nigdzie przecież nie jest napisane, że forum cokolwiek gwarantuje w razie wtopy.