RobWan pisze: ↑03 cze 2018, 21:43
bartekn86 pisze:różnica w cenie do następnego sensownego sterownika jest na tyle duża, że trzeba to przełknąć...
No i o CAM-ie nie zapomnij.
bartekn86 pisze:pierdoły trochę piszesz
A jakie jest Twoje zdanie? Dlaczego FW nie ma do pobrania?
Robert
Nie mam pojęcia, jakbym miał możliwości techniczne do odwróconej inżynieri, i chciał bym takie clony robić samemu, to kupie od gościa sztukę, poczekam do pierwszego updejtu fw i grzecznie go dostaję

... a przypuszczam że jak p. Andrzej ma wysłać wszystkim nowy fw to go szlag trafia, albo posyła tylko tym co się odezwą... to już jest jego polityka i mnie to ani grzeje ani ziąbi.. wszystkie inne liczące się kontrolery mają fw wystawiony na stronie producenta.. a nie wierzę ze sterownik który kosztuje dychę jest jakoś inny do podrobienia.. jeżeli się mylę to proszę o sugestie.
Fajnie było by natomiast by stworzyć coś na zasadzie tego by autor mógł odnieść się do pomysłów..
https://bugs.lwpm.eu/ coś w ten deseń.. było by od razu wiadomo, czy jest sens na coś czekać... czy sprzedawać kontroler i od razu iść w coś innego...
Szczerze mówiąc męczy mnie czekanie czy autor się odniesie do wątku, czy to w ogóle czyta.. czy będzie zmiana w przyszłej wersji... czy nie będzie... co będzie dodane.. statusy pomysłów by się przydały...
A co do cama, to jest bardzo przyzwoity.. bałem się ze będzie "biedny" ale jest ok