Chińskie DRO
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 27
Re: Chińskie DRO
Dosyć szybko poszło bo sam do dhl napisałem że paczka do mnie idzie i wysylalem im wcześniej papiery i jutro będę miał u siebie. Dodam że wszystko zalatione w 7 dni w tym sobota i niedziela czasami warto chińczyka pogonić 
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
Jak dhlem idzie to szybko jest prawie zawsze.
Sam DHL sprawę szybko załatwia i cała przesyłka idzie bardzo szybko. Czasami sam sprzedawca opóźnia wysyłkę.
Sam DHL sprawę szybko załatwia i cała przesyłka idzie bardzo szybko. Czasami sam sprzedawca opóźnia wysyłkę.
czilałt...
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 4
Nie wiem,na liście przewozowym był tylko mój adres,paczka była duża i ciężka (20szt tulejek). Ogólnie miało iść normalnie pocztą a chińczyk życzliwe bez dopłat posłał kurierem
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
To taka niedźwiedzia przysługa mogła być. Ja tak miałem niedawno z laserem. Nie wysyłał długo i w końcu jak już się ostro burzyłem to wysłał DHL-em na swój koszt ale zadeklarował wartość 30$ przez co poszło na cło i w sumie musiałem dopłacić sto-dwadzieścia parę złotych.
czilałt...
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 4
Byłem wkurzony na początku.Nawet jak wlepią mi vat przy tak małym zamówieniu to trudno.Ale 80zł za usługi celne dla dhl przekraczały by te 23%.
Napisałem do niego i zadeklarował się że odda te dodatkowe koszta wrazie czego.Na szczęście nic nie doliczyli
Napisałem do niego i zadeklarował się że odda te dodatkowe koszta wrazie czego.Na szczęście nic nie doliczyli