Remont WS 15
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 3
Re: Remont WS 15
Mam falownik kupiony do tokarki TUE 35 więc znam jego możliwości, ale czeka na wolne moce przerobowe. Koło wielostopniowe toczę sam więc koszt niewielki. Warsztat jest amatorski więc jeśli czasem trafi się gwintowanie to szybciej zrobić to ręcznie.
Ale koło wielostopniowe nie wyklucza założenia falownika w przyszłości. Może jak trafię w dobrej cenie używkę...
Ale koło wielostopniowe nie wyklucza założenia falownika w przyszłości. Może jak trafię w dobrej cenie używkę...
Pozdrawiam
ostanislaw
ostanislaw
Tagi:
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Witam, czy mógłby któryś z użytkowników, remontujących WS-15, podać mi grubość ścianki głównego słupa wiertarki?A najlepiej średnicę wewnętrzną i zewętrzną. Z góry wielkie dzięki.
-
WS 151 BRAK CZĘŚCI CO TO JEST JAK SIĘ NAZYWA
Witam jakiś czas temu dostałem w spadku wiertarkę WS 151 stan Wiertarki nie był do ocenienia gdyż była rozebrana podjąłem decyzję o złożeniu jej i uruchomieniu zacząłem wszystko czyścić malować niestety nie posiadam DTR do WS 151 więc nie wiem jak się fachowo nazywają części podczas rozkręcania zauważyłem brak jednego elementu niestety nie wiem jak to się nazywa oraz gdzie mógł bym takie coś dostać lub jakieś zdjęcie oraz wymiary co ułatwiło by mi dorobienie tego elementu. Dla tego jeżeli ma ktoś ma taką wiertarkę proszę o pomoc
Ostatnio zmieniony 29 gru 2017, 09:56 przez sajmon13, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Witam jestem z woj. ZACHODNIOPOMORSKIEGO powiat Choszczeński dzięki za odp mój e-mail [email protected] jak by ktoś posiadał DTR do WS 151 to bardo bym prosił o podesłanie jak remont w końcu się skończy wrzuce jakieś foto
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 44
Wcześniej był taki fajny wpis w danych użytkownika - lokalizacja ale widzę, że jest coraz częściej olewany.
Jak pisałem mam DTR od 151 ale papierowy gdybyś miał bliżej to po prostu byś sobie go skserował, nie wiem kiedy będę miał czas na skanowanie. Może któryś z kolegów dysponuje gotowcem i wcześniej udostępni.
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 7