Serwo BLDC i draiwer BLDC
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 12
A widzisz moim zdaniem Piotr zle robi ze tak wszystko pokazuje, kazdy etap produkcji, opisuje bledy, ktore wychodza na testach itd. Gdyby pewnego pieknego dnia rzucil temat na forum mam taki a taki sterownik potrafi to, to i to, kosztuje tyle a tyle. Nie wierzysz przyjedz i zobacz zabierz ze soba swoj silnik, laptopa czy co tam masz ze sterowania i testuj do woli spalic nie spalisz. Wtedy kazdy na forum otworzylby oczy ze zdumienia i stery by sie rozchodzily jak swieze buleczki (na temat ceny byla juz rozmowa w tym watku). A teraz to kazdy poczyta, popatrzy - ee tam super sterownik - nic rewelacyjnego plytka i tranzystory pfff kazdy to ma. A do tego co jakis czas ktos Piotrowi zarzuci ze albo nie udostepni schematu i wsadu do procka albo ze tworzy legende zeby naciagnac kolegoow z Forum. Nikomu Fucken nie dogodzisz. 

Jeżeli prąd nas nie zabije to nas napewno nie wzmocni 

Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 6
ja akurat jestem rowniez pelen uznania dla piotra i zycze mu jak najlepszych wynikow. i jak najbardziej cieszy mnie to ze moge zobaczyc to nad czym pracuje. jesli ktos inny jest w stanie zrobic cos podbnego to rowniez chetnie popatrze na jego poczynania i rowniez bede kibicowal wytrwalosci. a to czy ktos kupi jego sterownik z tych powodow czy innych to juz nie moja sprawa ale tylko i wylacznie kupujacego.
POZDRAWIAM