STAMOS SELECTION S-PLASMA 125CNC...czyli, łamać stereotypy.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 6
Pierwszy film, 16 sekunda, następuje przyrost mocy, podobnie jak na moim filmie, a w 28 s chyba nie odpalił wcale. Drugi film, mój palnik cebora, łuk jest jakiś słaby i słabo skwierczy, myślę że stali nie przetnie tak jak miało to miejsce u mnie.
Jak napisałem nie mam doświadczenia w tym temacie, myślę jednak że nie jest to poprawne działanie, nie można ustawić maszyny by ładnie cięła, często nie odpali i nie wytnie no i to zużycie dysz - do jednej blachy poszła ich garść. Dużo taniej byłoby zlecić tą robotę.
[ Dodano: 2016-06-10, 12:58 ]
Przydadzą się też namiary na jakiś niezależny serwis, może z forum?
Właśnie dostałem info z serwisu: przecinarka przetestowana, była w pełni sprawna i odsyłają w poniedziałek.
Jak napisałem nie mam doświadczenia w tym temacie, myślę jednak że nie jest to poprawne działanie, nie można ustawić maszyny by ładnie cięła, często nie odpali i nie wytnie no i to zużycie dysz - do jednej blachy poszła ich garść. Dużo taniej byłoby zlecić tą robotę.
[ Dodano: 2016-06-10, 12:58 ]
Muszę jednak prosić o tel do tego serwisanta.creattine1 pisze:Faktycznie coś długo zanim zalapie a sproboj zmniejszać ciśnienie powietrza np jak masz 5 bar to daj 4.5 albo 4 i daj znać czy jest tak samo czy lepiej i jeszcze spróbuj Dac no we dysze I elektrody. Mialem kuedys fez problemy ale z schermanem wysylalem na gwarancje az ejaculation jeden serwisantt Sam zadzwonil I duzo mi pomogl poszukam do niego numeru i ci podam jak poprawy nie będzie jak jesteś zainteresowany
Przydadzą się też namiary na jakiś niezależny serwis, może z forum?
Właśnie dostałem info z serwisu: przecinarka przetestowana, była w pełni sprawna i odsyłają w poniedziałek.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1