gasolin
"Panie Tomciotu,
Nic Pan nie zrozumiał z tego co robi ONRED, a Pana opinie oparte na przypuszczeniach są funta kłaków warte. Chyba że pisze Pan to w czyimś imieniu, to wszystko jest jasne.
Jednym słowem bzdury, domniemania i cynizm w jednym.
Wstydu Pan nie masz."
Ja zrozumiałem wszystko i zadałem tylko pytanie czy można zobaczyć to coś "nowego i ciekawego" i się nie doczekałem.
A Ty kolego chyba za mało z życiu widziałeś bo ja pracowałem na takich maszynach że tą granitową to bym tam całą wsadził razem z tobą. A twój atak na mnie świadczy tylko o twojej niewiedzy i chamstwie bo nic konkretnego nie napisałeś tylko mnie obrażasz bo wyraziłem swoje zdanie w sposób kulturalny w przeciwieństwie do Ciebie.
Więc chyba to Ty wstydu nie masz a takie hasła "Jednym słowem bzdury, domniemania i cynizm w jednym." to sobie do swojej starej możesz powiedzieć a nie do mnie.
Damradę
"Łot i mamy znawce, żeby tylko konkurencji nikomu nie zrobił ,bo reszta popada."
Ty kolego pewnie jadłeś jeszcze własną kupę jak ja pracowałem na Numsie więc nie błaznuj bo ani Cie nie obraziłem ani nic złego Ci nie napisałem. I nie wiem komu miał bym robić konkurencję ? nie mam kilku milionów złotych żeby postawić zakład, kupić park maszynowy i zatrudnić ludzi (przynajmniej odlewnia żeliwa blisko).
IMPULS3
Ja wiem że granit był stosowany i napisałem że był i jest stosowany do produkcji maszyn pomiarowych.
Ja tylko chciałem zobaczyć to coś "innego i ciekawego" to w zamian zostałem zmieszany z błotem.
"Gaspar robi maszynki według swojego uznania i nie wiem po co go atakujesz"
Nie wiem kto to Gaspar i nikogo nie atakuje tylko wyraziłem swoje zdanie i broń Boże nie chciałem nikogo obrażać.
kamar
Nie wiem co twoje zdjęcie ma wspólnego z moim pytaniem ?
"Akurat Gasparową to widziałem w akcji i w tej klasie nie ma sobie równych."
Ale w jakiej klasie ? bo tyle lat pracuje na maszynach i pierwszy raz słyszę o jakiś "klasach"
A tak na koniec JAK SIĘ NIE MA ARGUMENTÓW TO TRZEBA ATAKOWAĆ WIĘC ŚMIAŁO CZEKAM NA WIĘC i chciałbym zobaczyć ten "włoski granit" w tym czarnym kolorze