Frezarka V2 aluminiowo stalowa 65x80x20
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Ograniczenie jest przy wstawianiu jako załącznik, bo w opcji "Kliknij tutaj aby wgrać zdjęcia i wstawić w treść posta" znajdującej się pod wpisywaną treścią, chyba nie ma limitu. Ja nie zauważyłem, wrzucam zwykle z telefonu 5 Mpix, ale widziałem, że inni większe fotki wstawiają. Upierdliwe to są tematy z treścią bez fotek po miesiącu. Jak już kolega używa aparatu z 22Mpix i takie nie wchodzą (nie wiem, nie sprawdzałem), to polecam darmowy programik FastStone Image Viewer. Jest polska wersja. Można w nim szybciutko zmniejszyć cały folder zdjęć. Przy okazji można też wykonać szybką obróbkę (jednego lub wielu na raz).Pawlo_j23 pisze:Nie o to chodzi, chodzi o to, że nie da się wrzucić zdjęcia większego niż ileś na ileś px i trzeba je najpierw pomniejszyć żeby tu wrzucić. Trochę to upierdliwe
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 3
Witam...sory ze troszke odswiezam temat,ale mam wazne pytanie do autora tematu mianowicie...jak sprawuja sie prowadnice najdluzszej osi zamontowane na bokach ramy?? Jestem tego ciekaw bo sam planuje wykonac maszynke z prowadnicami tak samo zamontowanymi...bylbym naprawde wdzieczny za odpowiedz
na forum wyczytalem ze nie jest to najlepsze rozwiazanie dlatego pytam i prosze o odpowiedz
do po wiem