Przystawka laserowa do plotera
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
Jest tylko mały problemik
Miało być grawerowanie do 1mm głęboko w stali a tą 'przystawką" czyli najtańszą z możliwych chińskich znakowarek to sobie można w tyłku na 1mm głęboko pograwerować
Gość pyta o bolid 2,5s do setki a kupuje wypasiony rower i pisze że jest szczęśliwy.
I gawiedź bije brawo. Jaki to gość mądry że nie dał się tym z Allegro.
A widziałeś gdzieś na Allegro urządzenie laserowe do grawerowania 1mm głęboko w stali?

Miało być grawerowanie do 1mm głęboko w stali a tą 'przystawką" czyli najtańszą z możliwych chińskich znakowarek to sobie można w tyłku na 1mm głęboko pograwerować

Gość pyta o bolid 2,5s do setki a kupuje wypasiony rower i pisze że jest szczęśliwy.
A widziałeś gdzieś na Allegro urządzenie laserowe do grawerowania 1mm głęboko w stali?
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 49
- Kontakt:
Urządzenia na allegro nie szukałem, za to grawerunek mam przed oczamibratanek65 pisze: A widziałeś gdzieś na Allegro urządzenie laserowe do grawerowania 1mm głęboko w stali?

A zresztą proszę, prawie identyczny tylko moc mniejsza http://allegro.pl/grawer-laserowy-fiber ... 05361.html
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
Widzę, że nie zrozumiałeś bo akurat nie intresuje mnie oferta serona ( ciebie raczej także), ale chciałbym wiedzieć na jakich komponentach zbudowany jest laser jaki kupiłeś. Narazie widzę, że jesteś strasznie podjarany niską ceną zakupu i nie wiem czy wiesz co kupujesz. Za chwilę się przekonasz ile będzie kosztowało cło, vat i ewentualne problemy z certyfikatem ce i juž cena bliżej serona. Gwarancja, szkolenie, po polsku instrukcja i program, który chcesz za darmoszke to cana razy dwa i oczywisty zysk sprzedawcy to cena razy trzy. Winna takich cen u nas jest polityka fiskalna i celna wysoki kurs dolara oraz wątpliwa jakość sprzętu na którego serwis trzeba niestety doliczyć. To wszystko przed tobą i nie ma tu złośliwości, może jedynie kubeł zimnej wody.
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 49
- Kontakt:
Vat, cło opłacone przy odbiorze razem 6000 zł co razem daje 30 kilo po zawyżonym kursie $.jbb pisze: Za chwilę się przekonasz ile będzie kosztowało cło, vat i ewentualne problemy z certyfikatem ce i juž cena bliżej serona.
Tłumaczenie programu przysłał dobry człowiek za parę groszy a bez szkolenia się obejdę.
Bartuś, przecie wiesz że ja rzadko daję linki do cudzych filmów

Trzecie kółko się robi, jeszcze ze trzy i laser się wróci

[ Dodano: 2016-02-07, 08:11 ]
Winna jest mentalność polskich handlowców rodem ze starego, żydowskiego dowcipu o sprzedawcach czapekjbb pisze: Winna takich cen u nas jest polityka fiskalna i celna wysoki kurs dolara

-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
Toś pojechałbratanek65 pisze:Jest tylko mały problemik![]()
Miało być grawerowanie do 1mm głęboko w stali a tą 'przystawką" czyli najtańszą z możliwych chińskich znakowarek to sobie można w tyłku na 1mm głęboko pograwerować![]()

Kamar, drogie te kółka