kiszenia kapusty

Moja dygresja dotyczyla produkcji maszyn CNC i byla jak najbardziej
na temat, a Ty robisz tu smietnik. Tyle z mojej strony.
q
a ty pewnie miałes juz te swoje swiroloty na magazynie nie ?oprawcafotografii pisze:Moja dygresja dotyczyla produkcji maszyn CNC i byla jak najbardziej
Tak.bartuss1 pisze: a ty pewnie miałes juz te swoje swiroloty na magazynie nie?...
"raczej" maszyna powinna byc zlozona u producenta i przetestowana.MlKl pisze:Rynek na takie konstrukcje 5 axis w Polsce jest znikomy, nikt tego nie naprodukuje na zaś, bo szansa na sprzedaż z zyskiem praktycznie zerowa. Takie coś się raczej zawsze składa bezpośrednio na miejscu przyszłej pracy, i zawsze trzeba się liczyć z niespodziankami w trakcie budowy oraz w początkowym okresie eksploatacji.
Na temat to by było jak budować maszyny, krok po kroku ewentualnie jak coś poprawić, a nie jak to powinni producenci mieć na magazynie maszyny czekające na klienta w specyfikacji wymarzonej przez owego klienta. Tak się nie da. To tylko Twoja wybujała fantazja sobie tego życzy i tyle.oprawcafotografii pisze:Moja dygresja dotyczyla produkcji maszyn CNC i byla jak najbardziej
na temat,
Nie, byłby dobry gdyby "stół" był w posadzce, i do tego stołu całość przykręcona. Ale o tym musiałby zamawiający pomyśleć zanim zalał posadzkę. Z resztą nie bez powodu profesjonalne maszyny pomimo że mają swoją konstrukcję to dodatkowo mają też swój fundament do którego są przykręcane a nie tylko postawione.triera pisze:Schemat konstrukcyjny obrabiarki jest typowy
przy takim (lub większym) polu roboczym
i podobnym przeznaczeniu.