Ploterek/frezarka 1500x800x300
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
Jeżeli planujesz założenie mokrego chinola to te miejsca będą koszmarem dla wężyków.
Kable z resztą też nie lubią takich ostrych przegięć.

"dizajn" to se można przy urządzaniu salonu stosować. Przy maszynie ma być bezpieczeństwo, funkcjonalność i niezawodność. No ale jak kto woli
Kable z resztą też nie lubią takich ostrych przegięć.

"dizajn" to se można przy urządzaniu salonu stosować. Przy maszynie ma być bezpieczeństwo, funkcjonalność i niezawodność. No ale jak kto woli

Pozdrawiam , Michał. 

-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 32
Owszem postaram się coś z tym zrobić, chodziło dla mnie o to, że jeżeli zrobi się coś estetycznie to można uderzyć w pierś, zależy od natury człowieka, ja lubię ładne i użyteczne
Nie mam nic do bartussa, po prostu widziałem jego wątek.
Swoją drogą dziś podpiąłem chińczyka pod falownik, mam nadzieję, że wszystko jest w porządku. Forum to naprawdę skarbnica wiedzy. Dalej nie wiem jak się zmienia kierunek kręcenia. Czy reguluje się liczbę obrotów tylko tymi strzałkami? Tak jak pokazałem na filmiku? W takim razie na kij to pokrętło? Piszcie, jeżeli coś nie tak zrobiłem
[youtube][/youtube]

Nie mam nic do bartussa, po prostu widziałem jego wątek.
Swoją drogą dziś podpiąłem chińczyka pod falownik, mam nadzieję, że wszystko jest w porządku. Forum to naprawdę skarbnica wiedzy. Dalej nie wiem jak się zmienia kierunek kręcenia. Czy reguluje się liczbę obrotów tylko tymi strzałkami? Tak jak pokazałem na filmiku? W takim razie na kij to pokrętło? Piszcie, jeżeli coś nie tak zrobiłem

[youtube][/youtube]
Ostatnio zmieniony 15 lut 2015, 21:19 przez kostek324, łącznie zmieniany 1 raz.