Drogi kolego, powyższe pytania o wrzeciono mają ukryty podtekst znany zanteresowanymDamradę pisze: Poproś o ofertę jak jesteś zainteresowany😀
Frezarka 1000x1000x300
-
gaspar
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 11
- Kontakt:
Tą zetkę po spawaniu, też wypadałoby odpuścić.bartuss1 pisze:zetka, jeszcze nie dopieszczona
Konstrukcja czołgowata, ale te wolne przestrzenie pomiędzy żebrami w Y aż proszą się o podparcie od dołu blachą i zalanie jakimś cholerstwem, co by tą stal faktycznie porządnie ugryźć.
https://www.instagram.com/cncworkshop.pl/
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie
-
bartuss1
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 73
- Kontakt:
klient bedzie chciał to moze se i ją wkopać i zalac spoiwem marsjanskim, wiesz ile by to w transporcie wazyło ?
zetka nie była spawana na chama, tylko przerywnikowo, gdzieniegdzie troche krzywo, bo raz mi sie zdarzyło ze dym mi zasłonił widok i przez chwile nie wiedzialem co spawam, zwłąszcza ze 8 szybke cieżko dostać
pod żebrami ma być szuflada na wióry i chlodziwko, musi sie też znaleść troche miejsca na pompę ze zbiorniczkiem chłodziwa, z przodu na bokach osłonki przeciwbryzgowe jakies, no ale najpierw układ mechaniczny wymecze, potem bede sie pierdolami zajmował.
zetka nie była spawana na chama, tylko przerywnikowo, gdzieniegdzie troche krzywo, bo raz mi sie zdarzyło ze dym mi zasłonił widok i przez chwile nie wiedzialem co spawam, zwłąszcza ze 8 szybke cieżko dostać
pod żebrami ma być szuflada na wióry i chlodziwko, musi sie też znaleść troche miejsca na pompę ze zbiorniczkiem chłodziwa, z przodu na bokach osłonki przeciwbryzgowe jakies, no ale najpierw układ mechaniczny wymecze, potem bede sie pierdolami zajmował.
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
fus23
- Specjalista poziom 2 (min. 300)

- Posty w temacie: 2
Witam
8 szybkę co ty Bartek tak słabo widzisz
Może zainwestuj w samo ściemniającą przyłbicę tam jest regulacja i nawet 13 szybkę byś miał do plazmy i 5 czy 4 do palnika gazowego
Bardziej mi chodzi o spory zakres regulacji niż o palenie palnikiem w przyłbicy ..
Pozdrawiam
8 szybkę co ty Bartek tak słabo widzisz
Może zainwestuj w samo ściemniającą przyłbicę tam jest regulacja i nawet 13 szybkę byś miał do plazmy i 5 czy 4 do palnika gazowego
Bardziej mi chodzi o spory zakres regulacji niż o palenie palnikiem w przyłbicy ..
Pozdrawiam
Jeśli broń zabija ludzi , to długopisy robią błędy ortograficzne ...
-
bartuss1
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 73
- Kontakt:
a kto by się z tą 40 targał celem zabielenia pod wózki i owiercenia, samo frezowanie rowków tez pewnie zajeloby sporo czasu
osłonki z przodu boczne ukosne jak w zabawce do kładzenia asfaltu hehe
no ale duperele poczekają na koniec, co prawda na plazmie mi wytna w sekund piec, ale najpierw musze mechanike poskladac do kupy, ustawić wszystkie kąty, itd, no jeszcze planowanie stołu na masynie bedzie no ale jak ją juz odpale
osłonki z przodu boczne ukosne jak w zabawce do kładzenia asfaltu hehe
no ale duperele poczekają na koniec, co prawda na plazmie mi wytna w sekund piec, ale najpierw musze mechanike poskladac do kupy, ustawić wszystkie kąty, itd, no jeszcze planowanie stołu na masynie bedzie no ale jak ją juz odpale
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign