Może i fantastyczna ale ciuchy ktoś kradniejasiu... pisze:
To zdjęcie zrobiłem osobiście. Prawda, że plaża jest fantastyczna.
Gdzie na wakacje? Kraj czy zagranica
-
janusz30
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki

- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Już dawno po urlopie ale w tym roku byłem nam polskim morzem i nie żałuję. Pogoda się trafiła - co oczywiście ma duży wpływ na to, że byliśmy z rodziną zadowoleni. Piękne plaże i było co robić wieczorami.
Lubię wyjazdy za granicę ale nigdzie nie ma tak fajnych piaszczystych plaż no i jak nie ma deszczu to nie mamy się czego wstydzić nawet w porównaniu do znanych miejscowości turystycznych.
Lubię wyjazdy za granicę ale nigdzie nie ma tak fajnych piaszczystych plaż no i jak nie ma deszczu to nie mamy się czego wstydzić nawet w porównaniu do znanych miejscowości turystycznych.
-
RomanJ4
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 11
Re: Gdzie na wakacje? Kraj czy zagranica
mikerezz32 pisze:Odkrywanie Czarnobyla początkowo nie było na mojej liście podróży, ponieważ myślałem, że widziałem już większość intrygujących miejsc, ale znajomy zasugerował to i okazało się, że była to fascynująca podróż.
Przejeżdżałem obok Czarnobyla w 96 czy 97 roku, w drodze z Mińska do Kijowa, tak wielkich grzybów w lesie(chwilowy postój za potrzebą) to jeszcze nie widziałem...
pozdrawiam,
Roman
Roman
-
tuxcnc
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 3
Ja nie twierdzę, że nadają się do jedzenia.
Grzyby gromadzą któryś z pierwiastków promieniotwórczych pozostałych po katastrofie (teraz nie pamiętam który), więc mogą "świecić" bardziej niż otoczenie.
Natomiast to, że ich wielkość ma związek ze skażeniem tamtego terenu, to bzdura i miejska legenda.
Po prostu, katastroficzne prognozy nie sprawdziły się, natura sobie radzi, i żadnych mutantów nie zaobserwowano...
-
RobiszToŹle
- Specjalista poziom 2 (min. 300)

- Posty w temacie: 1
RomanJ4 pisze: ↑30 maja 2024, 23:51mikerezz32 pisze:Odkrywanie Czarnobyla początkowo nie było na mojej liście podróży, ponieważ myślałem, że widziałem już większość intrygujących miejsc, ale znajomy zasugerował to i okazało się, że była to fascynująca podróż.
Przejeżdżałem obok Czarnobyla w 96 czy 97 roku, w drodze z Mińska do Kijowa, tak wielkich grzybów w lesie(chwilowy postój za potrzebą) to jeszcze nie widziałem...![]()
https://youtu.be/LPZqVSu_fu4