Różnica zdań na temat cen :)
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 69
- Kontakt:
I to od dobrego tygodnia. Nie da sie dyskutować z "pozostałym" o elementarnym braku pojecia w temacie. Za chwilę usłyszę że pewnie gwintownik wprowadzony recznie a nie laserem i tak skrzywi płytkę . Idż, dobry człowieku, lutować kabelki bo na tym się podobno znasz, chociaż tej spoiny nie widziałem. Pewnie tez by sie duzo dało powiedziećmc2kwacz pisze:A w Ameryce biją murzynów?

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 18
mc2kwacz, , słabo, słabo, mam więcej błedów niz tylko ten ostatni, powinieneś sie przyłozyć i lepiej wyszukiwać.
Niestety moja wyszukiwarka być angielska więc pdkreśla wszystko także nawet nie specjalnie sprawdzam co mi się wystukało.
, raczj wykluczam błąd, a druga sprawa to jak nie jest dociśnięta płytka o podłoze to śrubka jej nie dociąga bo oparta jest bokami i wisi sobie lekko w powietrzu. 

Chyba jednak mama rację, otwór przynajmniej w tych nożach co mam jest lekko nie w osi z płytką, szczególnie w nożach z PAFANY widać spore "nietrafienie"kamar pisze: Co do płytek to chyba nie masz racji.

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 17
Kamaro
po raz kolejny dzieli się swoją pracą na tym forum, dajmy mu skończyć, czyli poczekajmy na relację z toczenia tymi nożami
, poza tym nie wydaje mi się by przed wykonaniem tych tszonkóf Kamar nie obadał sobie tzw. fabrycznych ...
Temat spokojnie moim zdaniem nadaje się do archiwizacji w innym dziale (obróbka metalu), oczywiście bez wynurzeń człowieka z chorobą ...

Temat spokojnie moim zdaniem nadaje się do archiwizacji w innym dziale (obróbka metalu), oczywiście bez wynurzeń człowieka z chorobą ...
-
- Posty w temacie: 18
Że niby ja coś nie daje,trzasu pisze:dajmy mu skończyć, czyli poczekajmy na relację z toczenia tymi nożami

-
- Posty w temacie: 26
No dobrze, już idę sobie. Ale jeszcze na koniec uściślijmy:
- CZY po obróbce w piecu "oddychającym tlenem", dodatkowo stali węglowej wcześniej nie obrabianej termicznie wcale lub przynajmniej nie w sposób kontrolowany przez projektanta, po ustawieniu wyciętej kształtki o długości 10cm i więcej do zderzaków, otworek pod śrubkę TRAFI IDEALNIE CZY NIE TRAFI IDEALNIE (z dokładnością tolerancji wykonania przyzwoitego fabrycznego uchwytu do płytek) w zero sprzed obróbki termicznej?
Czyli czy PROCES TECHNOLOGICZNY został zaprojektowany fachowo, czy na żywioł i już jest po ptokach i w planie są czynności reanimacyjne (noże i honor)
?
Pytanie proste, liczę na prostą i niewymijającą odpowiedź.
P.S.
Elektronika niezupełnie polega na lutowaniu kabelków i uzyskiwaniem spoiny. Pomyliło Ci się z serwisem RTV
- CZY po obróbce w piecu "oddychającym tlenem", dodatkowo stali węglowej wcześniej nie obrabianej termicznie wcale lub przynajmniej nie w sposób kontrolowany przez projektanta, po ustawieniu wyciętej kształtki o długości 10cm i więcej do zderzaków, otworek pod śrubkę TRAFI IDEALNIE CZY NIE TRAFI IDEALNIE (z dokładnością tolerancji wykonania przyzwoitego fabrycznego uchwytu do płytek) w zero sprzed obróbki termicznej?
Czyli czy PROCES TECHNOLOGICZNY został zaprojektowany fachowo, czy na żywioł i już jest po ptokach i w planie są czynności reanimacyjne (noże i honor)

Pytanie proste, liczę na prostą i niewymijającą odpowiedź.
P.S.
Elektronika niezupełnie polega na lutowaniu kabelków i uzyskiwaniem spoiny. Pomyliło Ci się z serwisem RTV