Jak kto woli, ja to taki trochę stroniący od wielkich miast w ramach wycieczki, choć czasem jak mnie moje dziewcze zmusi to i do miasta pojadę.kamar pisze:nie musowo na Moście Miłości w Paryżu
Gdzie na wakacje? Kraj czy zagranica
-
IMPULS3
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 5
-
kamar

- Posty w temacie: 11
- Kontakt:
Kolega pytał o objazdówkę a takowej na pewno nie można nazwać odpoczynkiemIMPULS3 pisze: Mimo wszystko jak odpoczywać to raczej pod drzewkami
To tylko Chorwacja. Dla mnie języki obce są całkiem obce, a tam żadnych problemów z dogadaniem. Zresztą wszędzie się jakoś dogadasz a przynajmniej ciężkich życiorysów nie wysłuchujesz.lolo2 pisze: Tylko pojechanie do chorwacji i siedzenie allinn w hotelu mnie nie zaspokaja, coś pozwiedzałby a z językiem angielskim tak średnio u mnie.
.
-
IMPULS3

- Posty w temacie: 5
Wszystko zależy co kto uznaje za odpoczynek. Dla mnie to oderwanie się i nie myżlenie o żelastwie, a to jest do wykonania jak się ma inne zajęcie, bo jak zacznę leżeć to mimo chęci nie zajmowania się zelastwem to jakoś tak coś zawsze samo zaświta a dalej to juz tylko gorzej.kamar pisze:Kolega pytał o objazdówkę a takowej na pewno nie można nazwać odpoczynkiem
A swoją drogą to leżenie gdziekolwiek to zdecydowanie jest męczące.
-
logicsys
- Specjalista poziom 1 (min. 100)

- Posty w temacie: 4
Jak ktos sie zastanawia gory czy morze, to polecam Norwegie, jedno i drugie w zasiegu reki, aktywny wypoczynek na rozne sposoby. Kjeragbolten, Preikestolen, cale poludniowo-zachodnie wybrzeze cos pieknego, o Lofotach nie wspominajac. Plecak, wedka i mozna zapomniec o kreceniu zelastwa.
byl Spnner PD, CTX 310 eco (sinumerik 840D, 810, autoturn, shopmil)
jest Mazak integrex 400 (mazak matrix) Anayak HVM3800 (Heidenhein 426), gibbscam
jest Mazak integrex 400 (mazak matrix) Anayak HVM3800 (Heidenhein 426), gibbscam